godmorgon!

vaknade vid sju av min väcka klocka -.- men jag gick inte upp förns mamma ringde vid nio och frågade om jag var vaken. Då fick jag lite panik för farmor kommer kvart över nio. Så det här blir ett litet kort inlägg. Vet inte rikitgt vad jag ska göra hos farmor. Jag måste verkligen plugga så det får väll bli det ! Nu står farmor där nere så jag måste skynda mig ner. puss

två riktigt bra dagar !

tjatja! elli sov hos mig inatt. Vi vaknade ungefär vid 11 av att mamma ringde och tyckte att vi skulle gå upp. Och det gjorde vi typ. Vi har mest bara legat i sängen och sett på film och suttit vid datorn. Slapp dag! men det är skönt och ha sånna, jag har ju lov! iaf hon åkte hem vid halv 6 och runt 6 kom vickan för vi skulle kolla på när sara, jenny och paulinn och så klart min söta kusin hanna när dom dansade! Dom var duktiga den lilla stunden man såg dom, det var skit många som dansade så det var helt packat med folk. Jag träffade även min andra kusin sara och min moster :)

igår var jag först på stan med cornelia. vi fikade och kollade lite i affärer, jag köpte ett par örhängen från glitter. Det var trevligt iaf! Efter det tog jag spårvagnen till elli och där var ralle och petter också! nice. Vi va inte hos elli så länge för hon skulle göra en sak hemma. Så jag ralle och petter gick till turken och köpte godis och sen satte vi oss på en bänk. Efter ett tag gick vi hem till ralle för det var kallt! Haha jag provade och spela cs för första gången hah jag ägde not.. Sen drog ralle till träningen och petter och jag gick till ellis träning och kollade på. Sen efter träningen skjussade ellis pappa oss till mej och vid halv elva drog petter hem . Det blev en väldigt kul och trevlig dag ! pussar till er alla ♥

godmorgon♥

vaknade vid nio ungefär. Min rygg gör ont! Jag har nämligen sovit i soffan inatt . mhm kanske inte en så smart idé iallafall. Aja jag får skylla mig själv.. Men som sagt så ska jag gå på stan med cornelius today så jag ska snart hoppa in i duschen ska bara ta något att äta först för det har jag ju inte gjort heller. Jag har bara legat i soffan och degat. vad ska ni hitta på idag då, några roliga planer?

091026

hej ! idag har jag vart med elli, petter och viktor va med ett tag. kulkul(y) Just nu kollar jag på tv, surprise surprise ! Ser på roast på berns, det är lite små kul ibland. Imorrn ska jag gå på stan med cornelia, trevlans ;) på kvällen sen ska elli sova hos mig eller tvärtom. :D Nu ska jag fortsätta kolla på tv ! ha det bra :*

höstlov

hejhej! kom hem ifrån bovall igår. Det var kul där ! Jag sa ju att vi skulle jobba i trädgården men det blev inte så, inte för mig och mina kusiner iaf ;) Tog lite kort men det blev inte många ;)

en suddig bild på hanna

sara lockade mitt hår!

sara  med en ben och jerrys glass . den var jättegod !


chailatte, den var god när man typ smakade två klunkar men sen
blev den för söt. Den smakade jul mm...



det var bara två av mina kusiner som ville va ed på kort. Julia gömde sig hela tiden :P

middagen gjord av moi .

Jag har lagat mat åt mamma! kyckling, ris  och sås. Visst är jag duktig (a)


hurmörsvängningar .. ?

haha jag har suttit och läst igen vad jag har skrivit den senaste månaden. Haha jag är på bra humör någon dag sen mår jag dåligt och allt är skit och sen håller det på sädär. hahah asso det ser rätt roligt ut om man tänker efter! Jag får försöka vara glad men ibland har man sina dåliga dagar och det har alla eller hur ? Jag får höra från pappa rätt ofta också att jag är glad ena stunden och sen är jag thurig igen.. men ibland kan det ju bero på något annat också ;)

Torsdag

hejhej ! jag har precis vart och följt sara en bit till hennes dans. Jag har vart med henne idag. Inte så länge men det var kul iallfall :D hihi! 

Igår fick jag reda på hur det gick på hk-provet och jag fick vg. nice! Och imorrn ska jag få reda på vad jag fick för betyg på en visp som vi gjorde på no:n ibörjan av åttan. Hoppas det blir bra. Imorrn ska jag också iväg till bovallstrand med mina kusiner. Vi har eller min mormor och morfar har ett sommarhus där och vi brukar åka dit på sommrarna. Nu ska vi dit för mormor och morfar kan inte "sköta" elle råka dit längre så det får vi göra. Så det blir väll att jobba lite i trädgården där nere men det ska ändå bli kul att åka dit! Så jag kommer inte skriva något på hela helgen tror jag. Imorrn är det också sista skoldagen innan höst-lovet. såååå sköönt ! :D det är efterlängtat kan jag säga.


sara i sommras ..hahaha just like it

exakt 3 månader kvar tills min födelsedag !

heej ! :) var i skolan idag. Jag mår bättre men inte bra. Fortfarande ont i magen och i halsen. Idag har varit på stan med Cornelia, Ida och Oliwia. Det var kul! Jag köpte inget. Jag vill köpa en halsduk/sjal men jag hittade inte någon som var både fin, inte stickig och billig! mmmh tråkigt att inte köpa något :/ hah.. Nu ska jag se på tv , det var ju ovanligt ;o

zzZZZZzzzzzZz


börjar bli lite trött

hello! här sitter jag med huvudvärk inte kul inte kul.. Jag ska försöka gå till skolan imorrn iallafall. Det är ju inte en sån lång dag så det klarar jag nog! Efter skolan ska jag nog på stan med cornelia, ida och oliwia. Fast jag har inga pengar överhuvudtaget! ahha får se hur det går. Jag är en sån som alltid vill köpa något om jag är på stan. hehe..

Åh jag är så avundsjuk på pappa och jessica! Dom ska till england, nottingham imorrn ! :O Jag vill också följa med men det fick jag inte -.- Fuskigt fuskigt !! Fast dom ska ju inte till thailand mohahahah! :D

inga pengar :(

jag hittar så fina grejjer på cocoo.se, men jag har inte pengar till det nu. Jag kollade på massor av fina peace armband i sommras men det blev inte att jag köpte några och det ångrar jag verkligen!

Kollade på bla dom här i sommras:

nu hittade jag:


Ni kommenterar dåligt tycker jag!

Idag har jag bara tagit det lungt. Sett på tv,sovit och suttit vid datorn. Jag försökte ladda ner photoshop förut men det funkade inte. Jag skulle andvända det till att göra en header. Jag är så trött på den jag har nu. Jag har inget bra program för att göra en. Har ni några förslag på något bra program som man kan göra en header i ? Jag vill att min blogg ska vara personlig! Haha sånna problem jag har ;) Nää nu ska jag lägga mig i sängen och se på that 70's show. Lite små kul tycker jag ;)

home today

hejhej :) Jag är hemma från skolan idag. Ont i huvudet och halsen. Tråkigt:/ Idag har jag inte gjort någonting och det ska man väll inte heller när man är sjuk. Eller sjuk och sjuk jag mår dåligt helt enkelt. Det är ju inte så att jag har feber men man kanske kan va "förskyld sjuk" iallafall. Jag har stoppat i mig några choklad bitar som tröst. Mmm...marabou ;) Hoppas ni mår bra!


vilken är eran favorit?


dålig uppdatering..

hejhej! jag vet jag har bara skrivit ett inlägg idag. Förlåt! Idag har jag vart hos farmor och farfar. Fast inte hela dagen. Vi eller jag och pappa åkte dit unge fär vid 1. Vi åt och pratade och typ va där. Efter det åkte vi hem och sen spelade jag lite spel på datorn kan inte stava det xd civ 4 är fortkortningen i alla fall. Typ vid fem halv sex kom viktor och vi typ spelade civ4 och sen typ satt lite vid datorn och såg på twilight. Den är så bra ! :D Han gick typ hem för en halvtimme sen. Nu ska jag se på tv. Godnatt♥

GODMORGOON !!

Pappa kom och väkte mig runt nio och han tyckte tydligen att jag skulle gå upp -.- haha jag orkade inte gå upp men jag kunde inte somna om heller, så jag hämtade datorn och la mig i sängen igen. Nu har jag suttit eller snarare sagt legat i sängen och kollat lite på bdb och kollat på bloggar. Jag vet inte om jag sagt det här förut men de bloggar jag gillar mest är: kenza,kissie,stina-lee,foki, ibland blondinbella och såklart mina vänners bloggar ;)

Jag kom på en sak jag skriver ju alltid att jag är hemma men ni kan ju inte veta om jag är hos pappa eller mamma. Jag bor hos dem ungefär varannan vecka. Och just nu är jag hos pappa. På torsag ska jag till mamma. Jag ska försöka skriva mer att jag är hos mamma eller pappa i mina inlägg annars kanske det kan vara lite svårt att fatta. Min mamma bor inne i stan och pappa bor jätte nära min skola i ett villa område. Nej nu måste jag gå ner och äta frukost ♥

boda borg

hejhej! jag har verkligen ingenting att göra. Ser lite tv och chattar. Vi skulle ha åkt till farmor och farfar men pappa mådde inte bra så vi gjorde inte det. Ska berätta lite om idag och igår. Igår gick jag till victoria ungefär halv sex. Sara och paulinn var redan där och jenny kom precis när jag kom ;) Först åt vi pizza, den var jättegod och skit stor! mmm pizza är för gott men det är synd att jag känner mig tjock när jag äter det, hehe ;p Sen spelade vi guitar hero. Sen såg vi på film. Step up. Det är en dans film, den var skit bra. Efter det såg vi step up 2 the streets, alltså tvåan. Den var också jättebra!Den har vi sett förut men vi ser den typ bara för att det är en snygg kille med, hahha ! Sen var paulinn tyvärr tvungen att åka hem :/ aa då pratade vi och så och typ flummade. Vi gick och la oss typ vid två. Sen gick vi upp vid vid halv nio/nio eller inte jag. Jag sov tills klockan var halv tio hehe. Gick och åt frukost och jenny gick hem och sen fixade oss sen stressade vi till komfan. Där lekte vi lite lekar sen vid tolv ungefär (tror jag) kom bussen och då åkte vi till nyköping, boda borg. Där var det jättekul , men jag,vickan, paulinn och sara fick bara 3 stämplar. hehe.. Vi kom hem ungefär vid 6.


på bussen

min mobil är jättetrög så jag kan inte lägga över bilderna från igår eller den "hittar" inte mer bilder. jag blir så trött på den. Men så fort den funkar igen så ska ni få se lite bilder ;)

tråk väder

hej ! Kom hem från skolan ungefär för tjugo minuter sen. Vi fick tillbaka våra prov på franskan, fick G+, men jag hade 97.5p och man skulle ha 98p för att få VG, så jävla åhhhh! Skit samma orkar inte bry mig. Jag har lika ont i magen idag som igår kväll. Usch !  inte kul. Men jag får försöka att vara lite glad iaf. För ikväll ska jag va med sara, victoria, jenny och paulinn :) kulkul ! Nu jag ta det lite lungt ett tag. puss


vill dit nununu! orkar inte med skolan :(

GODNATT ! :*

hej ! Jag har kollat på tv och suttit vid datorn hela dagen, det kan inte vara bra ! Men sånna dagar måste man ha ibland ;) Snart tänkte jag krypa ner min säng jag har skit ont i magen, haha jag vet att jag klagar hela tiden! Men ni får sova så gott puss puss

Skola

hej ! usch jag mår inte bra ! fryser och har ont i huvudet och halsen , inte kul. Jag kanske håller på och bli sjuk eller så kan det ju bara vara vädret ;) vem vet.. det är ju så himla kallt nu. Det är redan den 15 october, hahah shit vad tiden går fort. nyss var det ju sommar. Aja som sagt jag sitter här och fryser, stackars mig bla bla bla.. men nu tänkte jag berätta lite om min dag. Började skolan vid nio. Hade sovmorgon för min franska fröken skulle inte komma, ingen aning varför men det var skönt att få lite sovmorgon! Började i alla fall med so, vi jobbade med temat. Och jag fick reda på hur det gick på provet! jag fick vg. Jag är jättenöjd :D Efter det så var der heltid och vi jobbade med temat igen. Sen var det matte , lunch, idrott och engeska, orkar inte berätta vad i gjorde. Men typ det vanliga. Efter skolan gick jag hem och satte mig under en filt framför tvn och åt. sen satte jag mig vid datorn, så jag har inte gjort så mycket idag mest tagit det lungt.

Imorrn är det fredag! Det ska bli skönt. ahaah även fast vi bara går i skolan tre dagar den här veckan. Hoppas jag mår bättre då ;)

-

hej ! Kom hem typ för en halv timme sen kanske. Jag var på basket med elli och viktor. Jag ska berätta lite om dagne eftersom jag inte skrivit sen imorse. Ja jag åkte ju till viktor typ vid två kankse. Vi såg på morgon soffan och typ pratade. Sen ringde rasmus och undrade om jag och viktor ville följa med han och elli till mc. Och det gjorde vi, fast vi va hos elli ett tag först. Sen gick vi till mc och jag åt en cheeseburgare, hann inte mycket mer för jag skulle till komfan. Efter det träffade jag elli igen och vi gick till viktor för hon hade tagit hans mobil och glömt det! ahha så hon var nära på att gå hem med den ;) viktor ville också följa med till basketen så hans pappa skjussade oss dit och sen vra vi där. Dolphins vann ;D Sen skjussade ellis mamma hem oss.

Nu ska jag se på tv och sen sova. kram !

två måndader kvar ? det kan inte stämma ..

hejhej ! nu ska jag snart platta håret och så. Jah har precis ätit. Det blev lika sent idag som igår ;) men jag orkade inte gå upp tidigt, jag har ju studiedag ! :D Haaha vetni jag läste någon stans att om två månader är det lucia! ahha först trodde jag inte på det men om jag tänker efter så är det faktiskt så! hah. Inte långt kvar till jul! Det är så mysigt med jul tycker jag ! Man har tända ljus och man umgås med familjen. Vad tycker ni om julen ? Efter jul är det ungefär en måndag kvar till min födelsedag! hihi då blir jag 15 ! YES ;D haha. Efter det är det en månad kvar tills vi åker till thailand !!! :D fast elli fick inte följa med :'( men vi kanske åker alla, hennes familj också vi får se. Jag läntar i alla fall! Nu känns det inte alls långt kvar när man räknar så som jag gjorde, men det är ju faktiskt typ fyra månader kvar !

thailand 09

Nu ska jag fixa mej lite sen ska jag ta spårvagnen till viktor och sen blir det komfa !

cornelias specialare !


rolig dag !

hej ! har precis följt cornelia till spårvagnen. Vi har fikat på stan, hahha cornelia gjorde en jättegod dricka av hennes vatten min choklad och en bit av mitt winerbröd, haah usch vad äckligt det såg ut, sen gick vi hem till mej och satt vid datorn och lyssnat på billie jean - michael jackson. Hahaha den är så bra! ;D men det var jättekul iaf ! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska nog kolla lite bloggar och ta det lungt. bilder kommer senare!


cornelia :D

hej ! Nu är cornelia här :D Vi ska nog ta en glass på mc donalds . Eller nåt. vi får se ! ha det bra !

studiedag!

hahhaha glömde skriva att jag har studiedag idag och imorrn ! skönt ;D

God morgon !

hehe jag ligger och är halv död i soffan xd hah nej då men nästan. Jag har skit ont i magen och i huvudet. Inte kul att vakna med huvudverk! Men iaf jag vaknade typ tio och la mig i soffan och såg på något tråkigt progtam. Sen efter ett tag satte jag på datorn och loggade in på msn. Aa det är typ det jag har gjort legat i soffan med datorn och halvsovit och tyckt synd om mig själv. Jag orkade inte ens gå upp och ta en alvedon, men det ska jag gå och göra snart efter jag har skrivit klart. Idag ska cornelia komma till mej. Vi får se vad vi hittar på ! ;) kanske bara blir att se på film eller nåt.  Nu ska jag ta och stoppa i mej en alvedon och äta lite frukost / lunch . puss

hos elli :)

hej ! just nu sitter jag med elli och viktor. Vi är hos elli. Fyfan vi har precis kollat på the ring. Den var bra men uusch den var läskig;) haha ! jaa  nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra men vi får vell hitta på nått. sorry för dålig upptatering . Kanske skriver nått mer sen ikväll :P




elli rasmus viktor :D

hej ! nu sitter jag här med elli:D viktor och rasmus gick typ för tjugo minuter sen. Vi har sett på film, elli och vikot var inte alls intresserade av filmen, haha elli somna ! och vi har haft kuddkrig xd hahah ! :P aa det var jättekul iaf !! Nu ska elli och jag se på yes man. orkar inte skriva mer , men ni får sova så gött ! puuss

trötter

godmorgon!
åh vad jag är trött! Och ändå satt jag inte uppe så länge.. Aha idag blir det och städa-.- sen kommer elli, ralle och vikor! kulkul :D Fast inte lika kul att vi ska va hos mig, har skit stökigt. Jag städade ju nyss hos pappa ju, men nu är jag hos mamma så då får jag städa här! Nu ska jag äta lite frukost, men det kommer inte se ut som den här:

en bild på håret -.-


kortkortkortkortkortkort !!!

föör kort :S

hej hej ! :D har precis kommit hem har klippt mej ! kommer ni ihåg när jag skrev ett inlägg för länge sen och sa att jag skulle klippa mig snart ? men det blev ju inte så snart :P men nu är det i alla fall gjort. Jag är nöjd men det blev kanske men det blev för kort o.O . men jag kanske vänjer mig! vem vet ;) får vell skaffa löshår annars , hahaha ! bild kommer sen på håret. men min frisör fixade håret rätt fint, vet inte hur jag ska kunna gör det så men hoppas det . Men hon hade i dust it, och det var skit bra. Så det köpte jag .. Men tänkte berätta lite om dagen. Först skola. bakprov och franskaprov. Bakprovet gick väll okej , det smakade gott i alla fall. Franska provet hoppas jag verkligen gick bra! glömde lite saker men hoppas på vg . men det blir det nog inte:( efter skolan åkte jag och cornelia till stan. jag köpte ett par örhängen, skitfina men kanske inte liak fint på menmen.. det var kul iaf :D :D elli skulle ha kommit efter jag klippt mej men det blev inte så! men hon kommer imorrn och då kommer även viktot och ralle va med :D kul !



pluggar jag för mycket?hah..

Pluggar lite på halv fart. Inte direkt så kul! Håller i alla fall på med Sv-inlämingen. Franskan får jag ta imorrn:/ tror jag xd Jag glömde skriva förut att jag fick reda på vad jag fick på engelska provet. Fick VG är jättenöjd faktiskt ;) Jag tycker det är bra i alla fall .. Snart ska jag nog gå och lägga mig och se på tv. pallr inte plugga mer :( det är tråkigt. Vet inte hur många gånger jag har sakt det! hhaha men det får ni leva med. Ni tycker väl det inte heller är så kul att plugga ? Det känns som om jag skriver att jag ska plugga typ varje dag, men det blir inte så mycket i alla fall. Hehe ni kanske tycker att jag är en nörd/pluggis hehe. godnatt :*

hihi (a)

heeej :D sitter vid datorn och lyssnar på musik som vanligt men jag är på bra humör nu :D . men snart ska jag städa.. har kläder överallt! efter det måste jag plugga. faan vad tråkigt. med det är sånt som måste göras ;) skolan var helt okej, cornelia var ju hemma igår men nu är hon tillbaks igen. aa det roligaste var nog hk och rasterna. slutade tio i tre. sen hem och äta sen satte jag mig här, aao ska nog städa. Sätter på bra och hög musik så det går snabbare ! :D puuss


min hals gör ont.

hej :) Sitter vid datorn o lyssnar på musik. Ska egentligen plugga men har gjort det ett tag nu så jag kan få en liten paus. Skolan var okej. Vi har börjat med tema. Vi ska typ göra ett land och sen göra det miljövänligt. Forskarna har "hittat" en ny planet som är som jorden, bara att det inte finns några människor. Så man ska göra inte göra dom misstagen som vi har gjort på våran planet. Det är rätt kul. Men nu är det ju såhär i min grupp så jobbar ju verkligen alla -.- hmm.  Aja men sen efter skolan hämtade farmor mej och så åkte vi till vrinnevisjukhuset. Skulle ju röntga mitt knä. Och det gick bra. Fick inte veta något men det får jag om tio dagar ungefär. När jag kom hem hann jag äta lite och sen plugga och sen gick jag och victoria till komfirmationen. Där var det kul ;) Typ vid halv sju kom jag hem och åt och sen satte jag mig och plugga. Och nu sitter jag här xd Ska nog plugga lite mer sen nu ska jag lyssna på coooldplaaay !! :D


bästa låtarna just nu :

fix you - coldplay

the scientist - coldplay

sweet dreams - beyoncé

21 guns - green day

sexy bitch - david guetta, akon

i gotta a feeling - black eyed peas

run this town - rihanna,jay-z , kanye west

17 år - veronica maggio

blandad musiksmak som ni ser xd

moppeskola

hejhej :) har inte skrivit nått idag men jag har faktiskt inte vart hemma. Först var det skola och på eftermiddagen så hade vi moppeskola, det var skitkul :D ! Ska nog ta moppekort. Det gick rätt bra för mig faktiskt. Efter skolan cyklade jag hem, sen efter ett tag cyklade jag till elli. Vi behövde prata lite. Aaa sen typ har jag vart där ! mmm.. fy fan. aja  sen när jag kom hem har jag typ suttit här. Nu lyssnar jag på musik och kollar på lite roliga bilder från idag. Här har ni några bilder:


halva klassen typ :)

cornelia & jag <3

<3

ida & cornelia <3
( tog bilden från ida det är därför den är svart för idas mun )

kläderna var lite stora xd

godnatt

hello again ! ska gå och se på tv/lägga mig nu har skit ont i magen :s pussss

eneby bk

hej , kom precis hem från farmor och farfar. Jag har vart där idag för att farmor skulle hjälpa mej att baka xd men vi har bakprov på fredag så hon "hjälpte" mej att träna lite . Kan ju berätta lite om helgen. På lördagen åkte vi från fyrby till st anna. Där lämnade vi bara av packningen och de som skulle va med på matchen bytte om. Inte jag alltså. Sen åkte vi till valdemarsvik och spelade match "vi" var skit bra! :) Sen efter det åkte vi tillbaka och sen åt vi o aa typ bara umgicks. Det var skit kul i alla fall :D aa det var väll helgen det. Nu ska jag nog se på tv. ♥




när vi satt och kollade på matchen.
tog inte så många bilder.

st anna med laget i helgen :D

hej, har nästan packat klart nu. Resten av packningen tar jag imorgon. Ska nog ta och sova nu för jag ska upp tidigt imorrn ! Vi ska samlas 9:00 vid fyrby. Kommer nog inte hinna skriva imorrn eftersom vi ska samlas rätt tidigt. Så ni får ha en bra helg !  godnatt

cornelia gav upp sen ;)


lalalala..

heej :) sitter och lyssnar lite på musik, coldplay in my heart säger jag bara ♥ ! jag ska packa snart. Inte så jättekul direkt. men jag fick reda på att min lilla kusin hanna har skaffat en blogg, lite gulligt  så där tycker jag allt :) kolla gärna på den: http://hanniesplace.blogg.se . aao . hahha cornelia kommer på massa roliga saker som vi har vart med om, tex när vi var inne på gina och jag hade provat en halsduk, och så hände jag tillbaka den ( trodde jag i alla fall )  hahah och efter ett tag märkte cornelia tror jag att den hade fastnat i min jacka så jag hade gått och släpat halsduken i hela affären , hahaha fy fan vad pinsamt !! :O vi garva inte lite ;)

det får bli en tråkigt bild eftersom att cornelia vägrar att skicka en bild, din lilla apaaaaaa  :O


091002

hej , förlåt för jag var tjurig igår! men idag är jag glad/gladare :D skolan började 8:30 och slutade 14:00. typ vanliga lektioner orkar inte säga alla men vi hade i alla fall hk och det gick bra! Bakade knäckkakor. mmm :) Efter skolan åkte jag och ida till stan för hon skulle köpa en vinterjacka. Jag hade inga pengar så jag kunde inte köpa något. Men det gjorde hon i alla fall. En jättefin vinterjacka ! Vi träffade cornelia också :) Ungefär vid tjugo över fyra åkte hon hem. Och jag gick hem till mamma för jag skulle/ska hämta lite grejjer för jag ska på läger i helgen. Kul ! :D Nu ska jag packa ihop lite saker och sen tar jag spårvagnen till pappa!

lite gladare nu i alla fall ..

Just nu sitter jag och ser på tv. Har inte så roligt men det kan man ju inte ha hela tiden! -.- Jag har pluggat och umgåtts with my family. Jaa... det är väll det jag har gjort. Nu ska jag nog krypa ner i min varma säng, jag fryser så. Godnattpussar ♥



mallorca 09 saknar't

:I

hej ! just nu sitter jag och är skit arg på mej själv !! fick bara G på matte provet ! jag slarva skit mycket . faaaaaaaaaaaaaan ! men ska försöka skriva lite ändå för eran skull , hahahhaha -.- . skolan var rolig förutom proven och matte lektionen! Men jag tror att det gick bra på de andra proven eller jag hoppas det i alla fall! Efter skolan gick jag hem (pappa) nu ska jag va här i en vecka. Jag är varanann vecka hos mamma och pappa. Nu ska jag gosa med mina söta syskon. Sen plugga igen. Har fan igen lust längre, det skiter ju sig ändå. just det och vet ni fredriks skiiit chef sa att han kanske inte får ledigt så vi kan åka till thailand. Som sagt allt skiter sig just nu !

RSS 2.0