Count on me

Tja ! Idag känns det som en väldigt bra dag! Det gick bra i skolan, fick mycket gjort och så. Fick även MVG på mitt matlagningsprov :D hehe yes.. Nu ska jag städa lite sen plugga so och ikväll blir det träning. Är lite nervös för det är första gången vi spelar med A-laget eller iaf jag eftersom jag inte kunde vara med i lördags. Det ska bli kul ! Nu måste jag nog sätta igång om jag ska hinna ! ha det bra :)


bild: från i somras när vi var ute med båten


plugg hos cornelia

Tja ! Skriver aldrig nåt här. Ofta har jag inget att skriva om för det händer ungefär samma saker varje dag. Skola plugg skopa plugg..  men när händer roliga saker har jag inte tid/ lust att skriva för då gör jag ju annat. Haha vilket problem jag har ;) Kanske ska sluta blogga ? Aja vi får se vad som händer. Skulle iaf vilja göra om designen för den jag har nu är så tråkig och den har jag haft länge.

Idag har jag vart i skolan. Jag hade matlagningsprov. Tre rätters. Hoppas det gick bra, kändes som det iaf! Efter skolan gick jag och cornelia hem till henne och pluggade. Vi började på Mvg uppgiften i fysik men vi hann inte klart idag men vi skrev mycket ändå. Good! Ikväll är det desperate housewives. Tills dess ska jag väl bara sitta och glo!

Sweet dreams

Tjaa! Sitter och tittar på svenska hollywoodfruar medans jag tittar runt lite på smyckesträd. Hittar inte riktigt vad jag tänkt mig men nästan. Finns söta på Åhlens! Idag har jag städat och fixat i mitt rum. Jessica och jag har köpt nya gardiner till mej också. Pappa och jag har även vart hos polisen. Haha det låter hemskt men så farligt är det inte. Vi hämtade min cykel som blev stulen för ett tag sen. Nice! 



RSS 2.0