Godmorgon!

Vaknade för ett tag sen. Ska snart ta en dusch tänkte jag. Idag händer det mycket roliga saker. Ikväll ka jag grilla med massa vänner. Det ska bli najs :) nu måste ja nog skynda mig på. Vi hörs senare idag!


fredag

min och cornelia katapult

Tja! Äntligen fredag. Känns riktigt skönt, men jag måste tyvärr plugga en del i helgen. Fast inte hela helgen dock. Imorrn är det valborg och på söndag är det 1maj vilket innebär saras födelsedag o första maj tåget osv. Ikväll ska jag vara barnvakt igen...


we'll be alright

Hej! Bloggen kommer inte direkt i första hand just nu. Jag har massa plugg som jag måste hinna med. Lovar att bättra mig när det plugget börjar ta slut. Om det någonsin gör det !?? hah.. Fast det är ju faktiskt inte alls långt kvar till sommarlovet. Så så himla sköönt och sorligt på samma gång. Aja. Nu tänkte jag läsa lite i min engbok. Harry Potter. Det är faktiskt inte så jobbigt för den är riktigt bra! puss


nytt!

färgen på linnet ser inte alls ut så som på bilden det är mer oranget

 


Onsdag

Kom precis hem. Jag har varit på stan med Ida. Jag köpte två shorts, ett linne och ringar. Visar det senare! Nu måste jag plugga. Vi hörs sen :)

 


du kan inte fånga mig och jag kan inte fånga dig för jag vet att hela stan vill ha dig..

Slutade tio över ett med gympa. Det var en helt okej dag. Idag ska jag plugga lite tänkte jag. Vill egentligen hinna ner på stan en sväng men vi fårse hur det blir med det. ikväll ska jag iaf hem till mamma. Nu ska jag läsa min eng-bok. Hörs sen :)



åh vad jag saknar midsommar! det var så fint.. :')

Bovallstrand

Dålig uppdatering de senaste dagarna, men jag har inte varit hemma. Jag har varit i Bovallstrand med mina älskade kusiner. Det har varit jätteskönt! Fint väder hela helgen. Längtar redan tills vi åker dit i sommar igen. Nu ska jag nog ta en dusch känner mig rätt äcklig efter att ha suttit i en bil i ca 5 timmar utan AC.. 




Årets första grillning!

Tja.. Sitter här i soffan helt död. Jag har ont i min rygg och jag luktar grillrök. Mys. Måste snart börja packa. Jag åker till bovallstrand tidigt imorrnbitti!

 

Slänger in några bilder som jag snodde från idas facebook..

 

 

 

 


jag är rädd

hej, frida har typ ett mental breakdown här i lekstugan sådär vid tre på natten. hon ropar hela tiden "jag vet inte vad jag håller på med" och "jag är så störd".. jag är rädd.. men hon vill ändå lägga in bilder på bloggen så här kommer dom.. aa och det är sara förresten






vårat fail kött









eddie och eddie under filten, robin fick inte vara med

nu ska vi sova här i lekstugan, det blir fint!! xx

 


jag hatar att komma på rubriker!!!!!!!!!!!!!


pic: sara är alltid så glad när jag ska ta kort på henne :))))

Sara och jag kom precis hem från ica. Vi har köpt massa gott tills ikväll. Nu ska vi fixa iordning allt innan alla kommer. Hoppas på en bra kväll! Vi hörs när jag kommer hem :)


God morgon!

 vaknade nyss, Fan jag som skulle upp tidigt för att städa haha. Aja jag får skynda mig nu. Sara kommer hit snart med och ikväll så blir det att grilla med massa trevligt folk. Mys! Nu måste jag skynda mig skriver mer sen när sara har kommit hit!

irriterad

Nu är jag hemma hos pappa. Är på dåligt humör för jag kommer inte få något jobb i sommar. Där jag skulle jobbat, dom har gått i konkurs och nu är ju alla jobb redan tagna. KUL -.- jag får vara helt pank i sommar. yeeessssssss... åhh .. Nä, nu ska jag sätta mig på altanen och hoppas att jag kommer på bättre tankar. hejdå


Luminary Ones - Rebecca & Fiona

Tja! Sitter och lyssnar på Luminary ones med rebecca och fiona. Jag har blivit beroende av den låten haha. Jag kan inte sluta lyssna på den. Men jag kan inte sitta här hela dagen, så jag tänkte gå ner på stan och sen åka till pappa. Vi fårse om jag träffar cornelia på stan med :)

så här ser jag ut idag:

linne-monki shorts-jc väska-håkan hellström solglasögon-gina tricot


Tisdag!

Godmorgon! Det ser ut som att det kommer bli en lika fin dag idag som igår. Härligt :) Idag ska jag gå på stan och fixa några saker, kanske träffa cornelia och åka hem till pappa igen. Nu ska jag jag ta en dusch. Vi hörs senare :)

pic: gammal. Fina tjejer innan royal white night!


*klipp klipp klipp*

Gjorde nyss en jeansväst av en gammal jeansjacka. Snygg/ful? 

make avatar

Bakning

... och chokladmuffins blev det. Inte direkt som jag hade tänkt mig men dom går att äta ;)



I hope you had the time of your life

Har precis kommit in efter att ha legat i hamocken och lyssnat på underbara Håkan hela dagen. Vädret är riktigt härligt och allt är på topp. Nu ska jag och min kära syster baka. Det lutar åt chokladmuffins, men vi får se vad det blir .. 



jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

God morgon! Det ser ut som att det kommer bli en fin dag idag. Tänkte nog sätta min på altanen eller balkongen och äta frukost och lyssna på Håkan. Kan det bli bättre?


Man måste dö några gånger innan man kan leva

Nu har jag packat ihop alla mina saker så nu åker jag till pappa!


Om himlen finns är jag förlorad

Godmorgon! Vaknade lika glad som jag somnade igår. Haha åh vad allt känns bra nu. Det är påsklov och om två månader är det sommarlov. Jag kan inte sluta le haha. Vi hörs lite senare nu ska jag ta en dusch :)

Victoria och Ida igår


ÄLSKADE HÅKAN HELLSTRÖM !

UNDERBAR!!!


Nu är jag hemma! Sitter i min säng och försöker smälta allt. Just nu är jag så himla glaaad!!!! ♥

 


Lördag

Godmorgon! Har precis sminkat mig klart. Nu ska jag åka till pappa och hämta några grejer. Efter det ska jag möta upp victoria och ida så ska vi äta på golden bankok. sen sen sen ... HÅKAN :D åh vad glad jag är! Vi hörs om jag har tid senare annars hörs vi när jag har kommit hem. puss♥

Sjukt bra start på lovet!

 

Agnes vann hela skiten!!! så sjukt duktig hon är♥

Kom hem för ett tag sen. Så underbart kul det var ikväll!! Riktigt bra start på lovet. Jag berättar mer imorgon. Nu ska jag sova så taggar vi inför HELLSTRÖM imorrn!!!!!

 

 


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

 

pics: weheartit

HEEJ ! Kom hem för ett tag sen. Sitter och taggar inför HÅKAN HELLSTRÖM imorgon. Åhh det ska bli så kul!! :) Ska nog ringa Sara och bestämma lite inför ikväll! Vi höres sen :)


Melodifestivalen i norrköping

Imorrn ska jag, Sara, Jenny och Victoria till flygeln och titta på Agnes när hon sjunger i melodifestivalen för nior. Det kommer säkert gå jättebra för hon är riktigt duktig på att sjunga. Daniel Adams-Ray kommer även dit. KUL :D


Before I Forget

Tjaa.. Kom hem från skolan för två timmar sen. Slutade halv tre ungefär. Haft tema hela dagen. Fick även reda på att jag preliminärt kom in på Eber - natur. Det känns bra! Nu ska väntar jag på Sara och Jenny ska komma så att jag vi köpa biljetter tills imorgon. Agnes sjunger ju då :) Vi hörs väl sen!

 

 


Bara dårar rusar in

Nu har jag precis diskat klart. Har även lagat mat idag. Duktigt duktigt ;) Om en kvart är det greys anatomy så det är väl bäst att jag sätter mig framför tv. Ha en bra kväll :)

 


Det dom aldrig nämner..

Tjaa.. Har precis kommit hem från optikern. Det gick bra. För er som inte vet så har jag fått linser. Aja idag så hade jag np i eng. Gick inte så bra tror jag. Det var skrivuppgift och jag skrev inte alls bra och det blev en kort text, men man ska väl inte säga nåt i förväg ;) resten av dagen hade vi tema och det ska vi ha resten av veckan. sköönt! Nu ska jag hämta snickersglassen som ligger i frysen och väntar på att bli uppäten. Mmmm :)))) faaast egentligen borde jag gå ner till te och kaffe companiet och fråga om jag fått mitt sommarjobb, meen jag vågar nog inte.. Vi får se..

fick spexfotot igår!


Ta mig till kärlek!!


Inte långt kvar nu!!


Måndag


sorry för tråkiga bilder ska börja fota mer både i skolan och hemma

Tja! Hur är det med er läsare? Jag mår skit bra! Har legat på balkongen med musik i öronen och njutit av vädret sen halv fyra. Riktigt skönt!! Nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på justin bieber. Det blir man ju också glad av ;) Idag fick vi reda på Np- eng & kemi resultat. Är riktigt nöjd. På engelskan fick jag vg. Är nöjd för det kändes som att hörövningen verkligen inte gick bra. På kemin fick jag ETT poäng från MVG så det blev ett vg+ men jag är ändå glad för min lärare sa att jag skulle få MVG i slutbetyg ändå :D Nu ska jag städa lite i mitt rum sen ta en dusch. Life's good !


JUSTIN BIEBER ♥



 jag trodde aldrig jag skulle säga det här men ... i've got bieber fever


@paulinns place





Kom precis hem från en asbra kväll hos Paulinn!

FREDAG!

Såå himla skönt att det är fredag! Ligger just nu i min säng och tittar ut i det regniga vädret. Mysigt ;) Ska väl fortsätta med det ett tag. Sen kommer nog viktor hit och ikväll ska jag till Paulinn. Det ser ut som att det kommer bli en bra fredag. Helgen kommer nog också fortsätta så :)

Sjuk!


Idag bokade jag biljetter till Justin Biebers film "Never say never". 

Tja. Ligger just nu i sängen. Har varit hemma idag. Jag är nämligen sjuk. Har inte mycket att säga om dagen. Jag har pluggat lite och tittat på tv. Det är ju iof skönt men vill hellre vara frisk. Hoppas på att jag kan gå imorgon i alla fall :)

nytt!



misslyckad färgning..

Det här blir bara ett kort inlägg men jag glömde ju säga att jag färgade mitt hår rött i söndags. Är inte nöjd med resultatet. Ni kan få se en bild senare.. Nu måste jag fortsätta plugga :)

Royal White Night

Tjejerna innan royal

Jessica & Sara

 


Lördag!

Hej på er! Sitter i soffan med mitt täcke och lyssnar på Håkan Hellström. Mys! Idag ska jag nog inte göra mycket. Ta en sväng ner på stan kanske. Ikväll ska jag iaf på royal. Hoppas på en riktigt rolig kväll. Innan de ska jag och några tjejer på restaurang. Trevligt trevligt ! Hörs senare ..

 


RSS 2.0