Gott nytt år!

HEJ! vet inte riktigt var jag ska börja .. det har ju hänt rätt mycket sen jag skrev sist! Jag kan ju börja med att jag har haft en jättebra jul även fast den hade en del sorliga stunder. Hann med att vara på fem ställen under tre dagar. Varav tre ställen på julatfton. De ni ;) Jag fick jätte fina julklappar. Skor, kläder, presentkort, pengar, locktång, iphone docka, sminkväska, smink och massa små saker. Hoppas ni har haft en bra jul. Idag är det ju nyårsafton. Jag ska vara hos mamma och så kommer min moster och mina kusiner dit. Jag, sara och cornelia skulle egentligen bjuda några oså men det blev inget för vi hade ingenstans att vara.. Synd!

Jag har ju haft skolavslutning med! Det var nice. Det var många som sjöng och spelade. Bla min hemkunskapslärare, han var faktiskt bra! Han sjöng en bra låt med med det bästa bandet kent ♥ är även jättenöjd över mina betyg.
 
har tyvärr bara bilder ifrån farmor och farfar för jag min klant glömde ladda kameran.






two days



igår fikade jag med sara på stan. Hon skulle köpa julklappar men gav upp så vi köpte julmust och gick hem till mej istället!





Idag åt vi pizza med klassen och såg på skräck! Efter skolan va jag med elli och viktor. Nice!

 


Helgen

I fredags var det sista dagen på praon! Detr var verkligen kul. Synd att jag bara var där en vecka. Men !! Jag tror att jag har fått sommarjobb där och typ extra jobb. Dom ringer när dom behöver hjälp. Hiihi :) åhh vad kul! Hoppas hoppas dom ringer. Efter praon åkte jag hem till pappa. Elli och viktor kom dit senare. Vi åt, sen gick vi till viktor. Nördarana satt och spela wow medans jag satt och glodde?!! så roliga var dom .. haha sen gick jag och elli hem till mej igen. Vi somnade nästan på direkten. Sen vaknade jag av att jessica väckte mig kl 8!!. Vi skúlle nämligen sjunga för erik som fyllde år! Grattis till min älskade bror i efterskott ♥ Efter presentöppningen somnade vi om igen och vakna runt 10 ? Elli gick hem och jag till spårvagnen, för jag och cornelia skulle gå på stan. Hittade en jättesöt klänning, en fondation och ett rött läppstift. Läppstiftet tänker jag nog ha på julafton. Aja när jag kom hem hade redan gästerna kommit. Vi firade erik och åt massor med kakor! När alla gäster hade gått åkte jag faktiskt hem till sara. Vi pratade lite om nyår och åt cheeseballs. Vid ca tolv kom mamma och fredrik gick vi gick  hem i snö ovädret. Det är vad jag har gjort de senaste två dagarna. Har hunnit med mycket tycker jag allt! Riktigt bra helg blev det. Hoppas erik tyckte om sin födelsedag också!


Erik! haha han ser inte så glad ut

Hanna, jag och nattis

Fick en present av dem på praon!


4:e advent

Hej ! Idag är det den 4:e advent. Shit vad tiden har gått fort! Det är ju julafton nästa vecka ;o Skönt att jag har köpt klart alla julklappar nästan.. Jag har ju inte bloggat på hele helgen så jag tänkte skriva om den lite senare ikväll. Idag har jag iaf gått på stan och köpt julklappar med mamma till mina kusiner. Vi har till och med hunnit köpa gran! Efter det åkte jag till pappa. Vi åkte direkt till badhuset i finspång för erik och hanna skulle på simskola. Nu är jag hemma igen ! Jag ska nog titta på julkalendern haha (a) Jag tycker faktiskt den är jättebra iår hehe.. Sån är jag ! Skriver om helgen senare . pusss


Let it snow, let it snow, let it snow..

Tja!! Har inte så mycket att säga om dagen. Mamma och jag har fixat lite mera jul fint här hemma. Praon var som vanligt rolig! A det är väl det som har hänt idag. Har ingen direkt lust att blogga idag.. Funderar på att spela sims men hittar inte spelen. Mhmm dom är nog hos pappa -.-' Kul det brukar vara så heh. Ni får ha en bra kväll hejs...♥

 

9 dagar kvar ..


14 december

Hej! Måste bara säga wtf!!!! Såg ni på dhw? Vad hände egentligen? är i chock haha nejdå men undra om susan dog det kan hon väl inte göra.. och vem som sköt paul ?!! Någon som har en aning ? ;)

Haha aja tänkte berätta lite om dagen! Började ju som sagt elva idag med. Jag fick mäta upp te, plocka undan disk, hjälpa kunder och gå ärenden. Låter kanske inte kul men det är det! Haha när jag skulle handla ljus på klippet till cafet så var det typ hundra små tanter och gubbar där inne och det var jättelång kö och alla små tanter trängde sig haha. Gör man så? Och äldre människor brukar ju säga att ungdomar inte är väluppfostrade, dom är ju faktiskt likadana själva.. hah. Nu ska jag nog snart gå och lägga mig, men först ska jag prova några olika sorters te som jag fick med mej hem. God natt :)

 


Lucia - 13 december

Tja! Nu har Elli och viktor precis åkt hem. Vi gjorde typ inget. Dom satt bara och dryga mot mej :( MEN vi vet ju alla att jag är mycket bättre än dom! Haha. Aja idag var det ju första dagen på den nya prao platsen och det var faktsikt jättekul. Jag fick hjälpa kunder, mäta upp te och träna på att slå in paket. Jag hann till och med äta lunch med ida. Nice! Nu ska jag nog bara sitta framför datorn och kolla bloggar tror jag. Är rätt trött efter att dom var här.. Dom är ju så jobbiga haha nerrå! Men vi hörs väl imorrn ♥

 


Söndag

ahh... jag har miljoner med grejer på golvet ! Jag håller på att rensa mina grejer. Det har varit storstädning här hemma idag. Det kommer nog bli fint tillslut ;) Skrev inte nåt mer sen igår för jag sov hos Paulinn. Det var riktigt nice! Så jag vaknade hos henne. Åkte nästan hem direkt. När jag kom hem gick mamma och jag ner på stan och tittade på julklappar oså. Efter stan har jag bara städat. Kul... Det är väl det som har hänt idag. Imorrn är det prao igen. Börjar vid 11. Skönt! Hoppas det blir bra.. Ska fortsätta rensa nu så jag kan gå och lägga mig snart.

God morgon !

Har bestämt mig för att blogga mer! Der är ju faktiskt kul. Speciellt nu när jag har tid, eftersom jag jag har prao = ingen skola = inga läxor ( typ iaf .. ) Det blev inget träna med cornelia idag och eftersom halva dagen redan har gått så jag tänkte väll bara sitta och glo. Inte riktigt kanske men nästan. Ikväll ska jag iaf till paulinn. Nice! Nu ska jag gå och äta frukost. Hörs senare ! :)

Fredag

Tja ! Första prao veckan avklarad, skönt! Har nog inte berättat att det är prao nu eftersom jag inte bloggar så ofta Hehe. Det blir så ibland bara. Den här veckan har jag iaf varit på prao. Jag och cornelia praoade på toys'r'us. Helt okej, blev tråkigt ibland. Tur att cornelia var där, för annars hade jag nog inte orkat med de långtråkiga dagarna. Har iaf bestämt mig för att jag inte ska jobba på toys'r'us ;) Nästa vecka ska jag praoa på te och kaffe companiet. Hoppas det blir bra. Ska nog gå och lägga mig nu. Är väldigt trött! Imorrn ska jag och cornelius typ träna haha får väl se hur det går ;).. God natt ♥

 

Här är några saker jag önskar mig i julklapp så ni vet vad ni ska köpa ;) :

 

 


RSS 2.0