090831

Haj ! kom hem från träningenkvart över åtta. Satte mej vid datorn direkt. Sen åt jag gröt o.O Fast det är faktiskt gott ! Nu lyssnar jag på musik och pratar lite med elelonor. Idag började jag tio över åtta och slutade tio i tre. Hem direkt och äta. Sen kom farmor och hon följde med mej och tog en gardacil sprutan. Det gjorde ondare den här gången än förra. Men det är bara en spruta kvar ! Men i alla fall sen skjussade farmor mig hem ( mamma ) och då gick jag ner till stan och mötte sara, jenny, vickan och paulinn. Vi fikade. Trevligt, trevligt. Det blev inte så länge för jag skulle ju till träningen. Nej nu måste jag hoppa in i duschen ..

hemma igen ..

hej ! jag glömde säga att jag skulle till båten i fredags , men nu har jag varit där i alla fall. o elli följde med :D I lördag hämtade henne typ kl 9-10, sen åkte vi ut till båten. Vi seglade inte så jätte mycket. men det tog bara tre timmar så vi var framme vid hässelö ( tror jag att det hette) typ vid halv tre, tre. Och där fiska elli och jag (i 2 timmar ) , vi fick 20 aborrar :O vi rensa och filé:a dom. usch fyy va äckligt det var ! Det var första gången för mig. Vi gjorde inte så mycket mer typ bara rodde med min gummibåt. Men det var jättekul i alla fall ! Idag sov vi till tolv typ, åt frukost. och fiska igen. Fast då fick vi inget. Men dom nappar tydligen mest bara på kvällen eller tidigt på morgonen. Men nu måste jag sova för mamma står och tjatar på mig att jag måste gå och lägga mig så att jag orkar utt imorrn. Godnatt :* 

Converse <3

hej :D Kom hem från skolan ungefär 3. Skolan var som vanligt. HK, No, lunch, franska, sv. Helt okej. Cornelia var sjuk idag med, hon har typ varit sjuk hela veckan :( Saknar henne ! Men nu ska jag lägga i tvätt i tvättmaskinen sen ska jag gå ner och köpa skor :) Sen ikväll ska jag till min kusin och fira henne .




tråk dag

Hej , hade absolut ingen lust att upptatera igår. Men idag tänkte jag skriva lite. Cornelia var sjuk igår och idag med :/. Men i alla fall skolan började 9:10 med HK, gjorde äppelpaj, sen lunch,heltid, ma och heltid igen. Slutade runt 3. Nu ska jag äta och sen göra läxorna. Vid 7 blir det landskamp :)

090824

hej det blev ett kort inlägg förut heh. Jag hade lite bråtom. Men nu har jag i alla fall varit och tränat. Det gick jätte bra med mitt knä, men resten va väll inte så bra.. Fast det kanske inte är så konstigt jag har ju inte varit med på en hel träning under ett halv år. Men nu får jag hoppas att knät äntligen  är bra ! Jag ska fortsätta med mina övningar varje dag och så ska jag försöka jogga typ en gång per vecka. Det är mitt nya mål heh.Det kommer gå bra.. INTE ! Efter träningen kom jag hem och så prata jag lite med farmor och farfar. Dom var barnvakt åt erik och hanna. Pappa var på¨match och jessica jobbade. Men i alla fall efter det så gick jag en runda/promenad med "gasten" han kallas så , alltså farmors o farfars hund. Han heter väll något annat som jag inte kommer ihåg nu för tillfället. Men det är lättere att kalla honom "gasten" . Aja nu vet ni det i alla fall. Der var en onödig information men men. Sen har jag duschat och ätit också.

Skolan var väll rätt kul. Nu börjar det kännas att man ska få betyg. Nu kommer liksom alla uppgifter och saker man ska göra som det ska sättas betyg på. B.l.a ska göra och designa en visp. Som man har tex till att vispa ihop en smet med. För att så så högt betyg som möjligt ska man hitta på en ny ehh vad heter det åhh vad jobbigt jag kommer inte på vad det heter men man ska i alla fall typ utveckla vispen . Usch vad jobbigt det är när man inte kommer på vad dett heter osv. Det blev ett långt inlägg  ;) Just det min kusin fyller år i dag så GRATTIS till henne :D <3 Nu ska jag gå och lägga mig och se på tv sen ska jag sova. natti natti ;)


gasten

träning

Kom hem från skolan ungefär tio över tre. Och nu ska jag träna :D byee

zzZzZ

GODNATT !



Jobbat hårt !

Nu har jag städat mitt rum,dammsugat hela undervåningen,hjälpt pappa att måla staketet och så har jag suttit vid datorn, och jag som inte hade några planer .. Hela dagen har gått jätte fort. Känner mig i alla fall nöjd. marita och lennart har varit här och lämnat erik och hanna. vi har fikat och pratat. Men nu ska dom hem och jag ska göra franska läxan och hoppa in i duschen !




jag saknar thailand :(

090823

Nu håller jag på att städa mitt rum igen -.- Jag har ju en förmåga att slänga allt på golvet. Frukost har jag också hunnit med att äta. Mackor, juice, och drickyoghurt. Mina planer idag är att städa klart, posta ett brev, och kanske göra min franska läxa som ska vara klar på tisdag. skriver mer lite senare under dagen.

kanske frankrike nästa sommar

Right now sitter jag och kollar på tv eller snarare sappar omkring mellan kanalerna. Det finns verkligen inget att se !  Idag har jag varit på markanden med pappa. Köpte inget. Jag har inte gjort något speciellt efter det. Jag har inte mått så bra så jag har inte orkat. Lite senare på kvällen grilla pappa och jag det blev jätte gott :) Pappa berättade att vi kanske skulle låna Maritas och Lennarts ( min låtsas mormors & morfars ) husbil och åka ner till frankrike nästa sommar. Jag har varit i frankrike förut, det var jätte fint! Åh vad jag längtar :D  Nu ska jag nog spela spel på datorn eller sätta på en film. ♥


godmorgon !

Ja nu har man ätit frukost. Åt bara en macka jag var inte så hungrig. Nu tänkte jag se på tv ett tag och sitta och tråka framför datorn sen ska jag väll göra i ordning mig och kanske ta en snabb dusch.

augustifestivelen

heej ! Jag orkade verkligen inte skriva igår. Men jag var i alla fall på rixfm med Pappa Erik och Hanna. Det var kul. Idag har jag varit i skolan, det var väll rätt kul. Fast jag har typ glömt allt i franskan men jag får väll jobba med det.. Efter skolan fick Cornelia och jag skjuss av hennes mamma ner till augustifestivelen, stan. Där åkte vi karuseller o mådde jävligt illa. Och så gick vi lite på marknaden. Det rengade ibland , men det gjorde inte så mycket. Typ vid halv sju missade vi en spårvagn precis och sen satt vi och väntade på en i fyrtio jävla minuter !!!  Men sen kom det en buss,kom jag hem typ vid åtta. Nu ska jag nog bara sitta här vid datorn.

Bästa Cornelia !


igår rixfm

haha



tog inga bilder idag


basket match

Har varit på basket idag ! Sverige-Slovakien. Det var välldigt kul , jag gick med sara, paulinn, jenny o vickan. Pappa var också där , fast med en kompis. Sverige vann med 64-58 :) tack sara och hennes mamma för att jag fick fälja med. Idag var det första "riktiga" skoldagen . Först hade vi hemkunskap, det var roligt. Vi gjorde fruktsallad. Sen var det lunch. Efter lunchen hade vi heltid, matte , heltid, Sen sluta vi. Nu ska jag gå och lägga mig eller först ska jag packa ihop kläder som jag ska ha med till pappa. Kram



haha trollet


min dator cepar så jag kan inte lägga in bilder från idag ! :@

trött

Det går inte att lägga in bilder på datorn vet inte varför , jag blir galen på min dator ! så jag kan inte lägga in bilder på hanna men jag gör det imorrn om det funkar då. Men nu måste jag hoppa in i duschen sen ska jag göra mina knä-övningar och sen sova.


Godnatt ♥

Min dator laggar :@

Åh jag blir så irriterad min dator och internet funkar inte ibland de bara typ läger av så och det är välldigt jobbigt. Har skrivit om det här några gånger nu .. ! Men i alla fall den här dan har varit rätt rolig speciellt vid lunchen ;)  I skolan lekte vi lekar och efter skolan gick jag hem till pappa. Hemma lockade jag håret på Hanna. Heh efter jag hade lockat håret på henne såg hon ut som ett litet troll. Resten av dagen har jag mest sett på tv. Men ungefär vid 6 kom mamma och hämtade mej för då skulle vi åka och köpa blommor till mitt fönster. Det blev jätte fint ! Nu ska jag  äta och sen aksnek mamma och jag tar en promenad. Lägger in en bild på Hanna sen.


kram






090817

hallojj ! mår ni bra ? det gör jag i alla fall ! Min skoldag var väldigt kort började nio och slutade runt halv tolv. Vi har mest bara pratat idag. Efter skolan åkte jag och sara hem till mej vi skulle igentligen gå på stan men vi orkade inte. när vi kom hem åt jag lite ( sara ville inte ha nåt ) sen så tog vi upp mina marsvin och dom kissade på sara haha.. så då fick vi gå och tvätta hennes kjol. jaa sen har vi mest pratat och ätit choklad och facebookat ;) nice !! Nu skulle jag igentligen gått på en fotbollsmatch men den var imorrn kom pappa på, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag får vell lägga mig framför tv och slappa i soffan ett tag.

bilder från idag :









1 dag kvar tills skolan börjar

hejhej, nu sitter jag i bilen på väg hem från skåne. Det är ca 45 minuter kvar. När vi kommer till norrköping ska jag först till pappa och hämta kläder o sånt. Sen ska jag till mamma och så ska jag sova där. Imorrn börjar skolan, det är både bra och dåligt tycker jag. Det ska bli kul att träffa alla igen men det är inte så kul med läxor och pro & betyg o.O Jag tycker det är rätt fuskigt för alla mina kusiner nere i skåne skulle typ börja på onsdag eller torsdag -.- Fast dom kanske slutade senare än oss, inte vet jag. 8:an here i come !

090814

hejhej ! nu har jag packat klart så nu drar vi till skåne. Vi kommer hem söndag. Kanske skriver på kvällarna om det finns täckning.


 KRAM ! ♥

bilder från igår

puss








ingen sara idag ! :(

hejhej, illamåendet har gått över men nu är förskyld istället :s Fast jag har ingen feber som tur ä ! just nu sitter jag och lyssnar på musik och så ska jag snart ta ut mina marsvin på gräsmattan för idag är det ju rätt fint väder. fast så här var det ju igår också först var det soligt på förmiddagen och sen började det regna på eftermiddan. Så jag får se sen om jag måste springa ut och hämta dom i regnet .. Men i alla fall så ska jag inte träffa sara idag för hon skulle åka iväg nu kl 12 istället för kl 16 :( så idag blir det bara och packa till resan till skåne idag sen set jag ej..



 ha det bra !

jätte trött

hejj , är inte på lika bra humör som förut. Har ont i magen så det kanske inte är så konstigt :( hoppas det blir bättre imorrn, för då ska jag träffa sara och så ska jag åka till skåne. Men i alla fall nu tänkte lägga mig i min säng och se på tv sen ska jag sova för nu börjar jag gäspa massor !

sov gott !


Barnvakt !

hey ! I'm back from corneliaaa. Och jag är på väldigt bra humör ;)  Cornelia och jag haft väldigt trevligt, tycker jag i alla fall ! Först gick vi till mc och åt. Efter maten så köpte jag den nya glassen mc flurry cornetto ( hur det nu stavas ) den var rätt god,  helt OK ! hiiihi . Just nu sitter jag barnvakt åt mina syskon för pappas kulle åka och handla. It's soo fun -.-  Jag måste  väll gå och leka med dom nu eller nåt. Men jag tänkte lägga in lite bilder från idag lite senare om cornelia vill skicka några ?!! Annars så får jag väll ta dom bilder jag tog..

kram



nu drar jag

Nu drar jag till cornelia ! :D 





sähär ser jag ut idag :

t-shirt - jc
shorts - gina
armband - från gotland - kommer inte ihåg vad äffären hette ;)

ska träffa cornelia idag ! :)

God morgon ! morgon är det vell inte precis men ändå xd Idag är det soligt väder kankse inte så jätte varmt men det är mycket finare än igår i alla fall. Idag ska jag träffa cornelia, runt halv ett ska jag gå cykla ner till henne och då ska vi gå ner till mc. Och sen ska vi kanske se på film eller nåt. nej nu ska jag klä på mig och sminka mej lite.

sov gott !

Nu tänkte jag nog gå och lägga mig känner mej väldigt trött,  och så börjar ju skolan på måndag så jag måste vänja mej att gå och lägga sig lite tidigare och gå upp tidigare. kanske läser ett tag. Förresten matchen slutade 1-0 till SVERIGE ! :)

godnatt

sverige VS finland

Nu är jag ny duschad och jag har ätit,tagit på mys kläderna. så nu ska jag sätta mig och se på sverige finland matchen som pappa har spelat in !

PUSS



    bilden blev jätte liten vet inte varför,

               ny duschad ;)

kallt och gräsigt

hello ! kom precis hem från träningen. Träningen var vell helt ok, det var rätt kallt . Och vi var bara 8 inklusive mej mitt knä gjorde faktiskt inte så ont, fick bara sitta lite ibland. och så halkade jag såklart på det hala gräset, så nu har jag ett stort blåmärke på skinkan -.- Men nu tänkte jag hoppa in i duschen, och sen ta nåt och äta !

/frida

Tråk dag..

Cornelia mådde dåligt så vi ska ses imorrn istället. Jag har inte gjort särskilt mycket idag mest bara slappat och sett på tv. Inte så roligt man man ju säga. Nu tänkte jag se på film eller nåt. Senare ikväll blir det och träna det ska bli kul ! Hoppas det går bra med knät.. Skriver mer sen efter träningen.

kramar





090812

God morgon :). Vaknde ungefär vid halv nio av mitt larm på mobilen. Jag har inte gjort så mycket sen dess mest sett på tv och läst andras bloggar. Jag tycker vissa är dumma, jobbiga fjortisar som bara vill ha uppmärksamhet och bråk.Jag blir så irriterad på sånt ! ohh.. vad tycker ni? aja nu tänkt jag gå upp och äta frulle och klä på mej o så senare idag ska jag träffa cornelia :)

kramar

städ dags !

Just nu städar jag för fullt. Rensar o grejjor. Det är inte så kul att städa alla gånger men om man har musik till så kan det gå lite snabbare och kanske lite roligare ?! ;) just nu ligger alla grejjer,kläder på golvet och mina marsvin mitt i allt och min syster står bredvid o tjatar om hon får hålla ett marsvin så jag måste väll gå o ta upp ett marsvin till henne och sen gå och städa igen !

min söta  hanna

090811

hejhej ! Kom hem från cornelia för ett tag sen, vi var på stan. Det var mkt roligt! Jag köpte en tröja på sisters och en mascara på cubus. Efter vi va på stan åkte vi hem till henne och såg på tv, vi båda var så trötta så jag cyklade hem men vi ska ses imorrn också :) nu ska jag nog bara ta det lungt och kanske städa. skriver lite mer i kväll.

kram



tröja från sisters, mascara från cubus

fint!

kollade på nelly.com och hittade de här, fina eller hur ?! :)



en till..

hejhej, nu har har jag inte upptaterat på några dar, har varit hos farmor o farfar. nu är jag i alla fall hemma , och idag har jag varit hos min faster och där fick jag reda på att jag skulle få en liten kusin till ;D kulkul ! igår var farmor o jag på färgargården och i söderköping. och i lördags var jag hos sara vi grilla med vickan o jenny . super nice ! imorrn ska jag träffa cornelia , skriver mer då:)
kram


lite bilder från de här dagarna:


48 st



när vi grilla



maten i söderköping

kanske blir fler bilder någon annan dag min kamera funkar inte :/

hos farmor & farfar

hej, hann inte skriva mer igår för efter sara åkte jag till farmor o farfar. sara o jag hade det jätte kul , vi ska ses på lördag igen :D sen hos farmor o farfar åt vi och så sov jag där :) idag har vi fiskat kräfor, badat o grillat haft det mysigt med andra ord ;) nu ska jag vell gå och prata med farmor elr nåt . lägger in bilder från sara när jag kommer hem. godnatt om jag inte skriver nått mer idag !

/frida



-ensjön-


ska träffa sara idag :D

har precis ätit frukost och nu ligger jag här och slöar. Jag ska snart göra mig i ordning för idag ska jag träffa sara :) jag vet inte vad vi ska göra än eller vart vi ska ses men vi skulle höras halv tolv i alla fall.. ojj klockan är ju snart halv tolv bäst jag skyndar mej .

ses !



090804

Jag kom precis hem från elli. Vi har inte hittat på så mycket mest bara pratat. Hon skulle till sanden så det blev inte o ses så länge idag :/ nu måste jag vell städa mitt rum *suck*ska göra om lite . men vi hörs vell sen !
/frida




godmorgon.

Godmorgon ! jag hann eller orkade inte upptatera igår sorry.. men nu är jag i alla fall hemma igen. Vi seglade till arkösund i söndags och så sov vi där. I går kom pappa och hämta mig i arkösund för mamma och fredrik skulle fortsätta till stockholm.  Jag orkar eller vill inte följa med. Typ vid ett igår åkte vi till bad huset och victoria följde med :) senare vid kvart i 6 var det första fotbollsträningen på länge. Men mitt knä är fortfarande inte bra så jag får inte va med på träningarna i augusti för jag ska träna upp mitt knä, och i september ska jag gå till läkaren, kanske blir operation.. Idag ska jag träffa Eleonor. Vi får se vad vi hittar på. :) men nu ska jag gå upp och äta frukost, skriver mer sen. kram
/frida

rundtur på gotland & fårö

hellu :D nu sitter jag i båten igen då , men idag regnar det inte ! Min dag har varit väldigt kul / trevlig . Vi hyrde en bil (den var inte särskilt snygg eller ny o.O ) och åkte runt på gotland ocg tog färjan över till fårö. Det har varit strålande väder så man har kanske blivit lite brun ?! Vi var och såg raukar, två fina stränder, fårös fyr plus två matställen xd Det kanke inte låter så mycket men det tog faktiskt en hel dag. Vi åker hemåt imorrn så det kanske inte finns någon täkning så man kan använda bredbandet.
här kommer lite bilder från idag :






rauken såg ut som ett huvud ;)



jag som sitter på en rauk ;)




sist men inte minst vår snygga HYR- bil.. hehe


RSS 2.0