Mallorca, 2011

Underbart underbart underbart!!

Ibland är en dröm det finaste man har.


Bästa Håkan!

Packningen är nästan färdig. Imorrn far jag till karlshamn. Jag ska ta tåget ner. Själv. Det ska nog gå bra hoppas jag. När helgen är slut åker jag till viktors land. Hinner inte hem i mellan så jag kommer hem om ca 1 vecka. Jag kommer antagligen inte uppdatera något imorgon bitti. Och vid datorn sitter jag nog inte heller under veckan, men det kommer komma upp några tidsinställda inlägg så håll utkik!

Guns N' Roses

Min nya tröja!

Bara så länge det finns stjärnor över oss och bara så länge våra hjärtan klarar av att slå.

Söt bild från mallorca haha..

Det gick skitbra på gymmet imorse! Känner mig riktigt duktig faktiskt. Efter gymmet drog jag och cornelia ner på stan. Åt som vanligt skagenbaugette på Coffeehouse by George. Så himla gott! Jag fick med mig en tröja hem som jag kan visa lite senare. Resten av kvällen har jag fixat ny design till bloggen. Så tryck F5 om ni inte ser den! Kommentera gärna vad ni tycker. Bättre eller sämre? :)

Den här gången kanske världen förstår oss.

mallorca 2011
Nu tänkte jag gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorrn för jag och cornelia ska gymma.Tagga! Efter det blir det en runda på stan. Ska gå in och titta på Tyras nya butik. Rätt så coolt ändå att hon öppnar här i Norrköping!

Mallorca, 2011

En massa bilder från mallorca, men mer kommer. Jag hade det så himla härligt där nere!

Daydreamer, Sitting on the sea and Soaking up the sun. He is a real lover..


Sitter och äter bullar och dricker mjölk medan jag lyssnar på Adeles fina röst! Mjölk och bullar måste vara det godaste som finns ihop. mmm..
Idag har jag inte gjort så mycket. Är barnvakt så jag kan inte ta mig någonstans. Men det gör inte så mycket. Det är skönt att bara vara hemma ibland med. Måste tvätta med.. usch så tråkigt! Aja fårse om jag hittar på något ikväll. Vi hörs lite senare!

Lillsjön, fotboll och kortspel.


Har skaffat instagram och åh så fina bilderna blir. Ni som inte har skaffa det nu!

Mötte upp Eddie,Maggie,Robin och Viktor för bad & fotboll.Det blev en riktigt härlig dag.Jag har så fina vänner ♥

När tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån

Med den här osminkade sötis bilden säger jag godnatt. Dagen spenderades med viktor för idag har vi nämligen varit tillsammans i 1 månad. Åhh vad jag tycker om honom!

Svar på era frågor!

POSTAT AV:

Vilka är dina närmaste vänner ?:)

-  Min allra närmaste vän måste nog vara Sara. Henne kan jag alltid prata med närsomhelst och om vadsomhelst!

 

POSTAT AV: SARA

Vad är ditt bästa sommartips?:)

-  Mitt bästa sommartips.. svår fråga. Vet inte riktigt hur du menar men det är nog att bada sola och försöka ta vara på dagarna och inte stressa!!

vad vill du jobba med i framtiden?:D

-  Jag har tänk att bli läkare eller veterinär, men starta ett eget företag skulle inte heller vara så dumt.

 

POSTAT AV: EMMA

Vad kommer va det roligaste med att börja gymnasiet? :)

-  Att träffa nya människor och börja om på nytt!
Vilken är din favorit klädaffär? :)

- Min favorit affär måste nog vara Monki. Annars tycker jag väldigt mycket om H&M och Bikbok med.

 

POSTAT AV: ZINGMARK

vem tror du att du är? slyna <3

-Haha .. vem tror du att du är biiiatch? <3

 

POSTAT AV: RÖÖR

Om du kunde ändra en sak i ditt liv,vad skulle det vara?

- Jag ångrar att jag för några år sedan var vän med en person som inte riktigt var den snällaste människan.. men det kommer väl alltid något gott ur det onda antar jag?

 

POSTAT AV: MAAAGZ

favorit plagg i garderoben? :)

- Mhmm .. svårt! Jag kan faktiskt inte bara välja en så det blir min vita klänning med virkning på ryggen från vero moda och min virkade tröja från MQ.

musiksmak?

- Jag har en väldigt varierande musiksmak. Det jag lyssnar helst på är Håkan Hellström, Lars Winnerbäck och Melissa Horn, men jag kan lika gärna lyssna på Slipnot eller In Flames. Det beror lite på vilket humör jag är på. Något jag verkligen inte gillar är svenskrapp och gangsta skit.

hetaste dialekt/språk? :D

- Rolig fråga! :D Den hetaste dialekten måste nog vara göteborgska eller skånska. Det hetaste språket är såklart franska men engelska med brittiskt uttal är inte heller fel..
bästa dagen på sommarlovet hittills? :)

- Hihi, det måste vara när jag blev tillsammans med viktor :D

 

POSTAT AV: RÖÖR

Är du en ängel?;)

- Haha u wish..

 

POSTAT AV: EBBA

Smakar frukosten bra? Vet du om att jag lånar din mobilladdare just nu? Imorse när jag gick upp såg du ut som en mosad hamster - vad tycker du om det? Vi glömde bort att nattbada igår, vi tar igen det när ni kommer med båten! Det sista var dock ett påstående och ingen fråga.. Hehehehehe penisres, mördarsniglar, nageltrång och såntdär. Kram från din monsterkusin!!!! Grrrr jag är dödsfarlig. Eller?

- Jaa den var faktiskt väldigt god! Kunde dock skippat flugan i juicen.. Nae det visste jag inte din lilla snattare <3 hahah …jag ser alltid ut som en mosad hamser.. Nattbadet ja .. men det får vi som sagt ta igen när vi kommer med båten. FAST jag fick dock veta att du är på emmaboda då .. L Nu blir jag faktiskt ledsen.. Hoppas vi hinner ses ett tag iaf! Massor med mosade hamster kramar till dej och ja ebba du är alltid dödsfarligt…

 

POSTAT AV: .

har du någon snygg granne?

- haha.. jarrååå..

 

POSTAT AV:

vad ska du hitta på resten av sommaren?

-I helgen ska jag till Blekinge och hälsa på säkten. Nästa vecka ska jag följa med viktor till hans land i skåne. Det ska bli riktigt mysigt. De andra två veckorna ska jag bara vara hemma och umgås med mina fina vänner. Jag har hört att det är tältning på g…

okej och en massa favoriter..
glass smak?

- svårt… ehmm.. Choklad!
plagg i garderoben?

- Svarar som däruppe. Vita klänningen och virkade tröjan!

accesoar?

- Snygga ringar eller stora halsband!

dryck?

-Inget slår en burk cola!!

ord/uttryck? grand kanske? :)

Haha aww.. grand <333333

slutligen snyggaste kändisen både kille och tjej!

-Snyggaste kändiskillen är Jude Law!! (Dör lite inombords) och snyggaste kändistjejen är nog Eva Longoria fast hon är nog mer vacker än snygg..

POSTAT AV: IDA FRANZÉN

Hur känner du inför att börja på gymnasiet?

- Jag är både nervös och så ska det bli så himla roligt. Är riktigt taggad!!

Kommer du sakna gamla klassen?

- Ja det är klart jag kommer! 9b <3

När ska vi ses?!

- Snart hoppas jag!! Saknar dig :(

 

POSTAT AV: RÖÖR

När blir nästa inlägg? :p

-kanske senare ikväll hade jag tänkt..

 

POSTAT AV: CAMELIA KAROVA.

Favoritblogg? (inte kändis blogg)

Finns många bloggar, colorelle.se tex. Annars är ju din blogg väldigt bra! ;)
Favorit färg?

-Grönt har alltid varit min favorit färg, men har börjat gilla orange väldigt mycket med!

Dröm jobb?

-Starta eget företag!


Saknar dig frida!

-Saknar dig med! Vi måste ses när du kommer hem :)

 

POSTAT AV: DIN FAVORIT LÄSARE

hur träffades du och viktor?

-vi började i samma klass i 4-6:an. Och från 7-9:an har han gått i min parallellklass. Vi har varit vänner sen fyran och vi umgås i samma kompisgäng eller vad man ska säga :)
det roligaste du har gjort i sommar?

-Det var nog resan till spanien eller vara i Bovall!
kan du lägga in bilder från mallorca snart?

-Det är klart jag ska!
favorit parfym?

-Köpte Escadas nya Taj Sunset i Spanien och det luktar himmelskt!

favorit outfit?

-Svarta jeans, stickat mysig tröja och converse. Inget slår concerse!
favorit blogg?

-Läser massor med bloggar. Kenzas, Blondinbellas, victoria törnegrens, tyras.. Men favorit är nog Victoria Törnegrens :)

Hoppas ni är nöjda med svaren! Om ni inte fattar nåt eller tycker att ni inte fick svar på det ni undrade är det bara att fråga igen!

Det är fest hos mig ikväll och hela världen är min.

Godmorgon! Sara gick för ett tag sen. Och sen dess har jag legat i sängen helt död typ. Idag ska jag träffa viktor. Fårse vad vi hittar på. Nu borde jag nog börja fixa iordning mig lite, men vi hörs senare!

bilder från igår


You know i'm no good.

Heej! Nu är jag hemma! Jag kom hem igår kväll. Jag har haft en riktigt riktigt bra vecka på Mallorca. Vi badade, sola och hade det väldigt fint. Tänkte berätta mer om resan i ett annat inlägg. Massa bilder kommer också. Direkt när jag kom hem från spanien så var det bara att sätta sig i bilen för vi skulle ner till skåne och hälsa på släkten. Det var kul att träffa alla igen! Stannade där några dagar sedan så åkte vi vidare till bovallstrand och där stannade vi en vecka! internet funkade knappt där så det är därför jag inte har uppdaterat något.
Idag har jag träffat mina fina vänner igen efter många veckor. Vi chillade och spelade vollyboll i folkparken. Ikväll blir det bad ute i svärtinge! Känns skönt att vara hemma igen :)

Frågestund!

Medan jag är och reser tänkte jag ha en frågestund. Tror faktiskt inte att jag har haft det någon gång! Ställ massor med frågor och så ska jag försöka svara på alla :)

Norrköpings flygplats

Tänkte bara säga att jag sitter på flygplatsen nu. Jag hann inte uppdatera mer innan vi åkte. Det är ca en timme kvar tills planet lyfter så vi ska sitta här ett tag till. Jag ville bara säga hejdå och hoppas att ni får det bra hemma! Kanske uppdaterar nåt på hotellet men antagligen inte. Om jag inte gör det så skriver jag direkt när vi kommer hem! Kommer ett tidsinställt inlägg senare med. Ha det bra! Pussss

I just shot a man down

dåliga mobilbilder

Igår hann jag tyvärr inte uppdatera så mycket. Jag vaknade alldeles för sent för att ens hinna starta datorn. Jag sprang ner på stan och mötte Jessica. Vi handlade det sista inför resan och åt lunch. Sen åkte vi hem och packade. Är nästan klar har bara liiite kvar som jag tänkte packa ihop nu. Vid fem ungefär så kom viktor och robin och hämtade mig på moppen och så åkte vi till Svärtinge för att bada och träffade massa trevligt folk. Vi satt vid någon sjö och chillade. Efter sjön så åkte vi såklart till marris och åt. Efter det följde viktor, oskar och sandra med hem till mig. Vi gjorde inte speciellt mycket satt mest och prata. Sandra och oskar åkte hem och jag åkte till viktor för att sova där. Det blev en riktigt bra dag!
Anonym om Packning:
Vart är den blå prickiga bikinin ifrån? Fin blogg ! :)
Svar: Tack så mycket! :) Bikinin är ifrån MQ och kostar ca 350kr!



Packning

Nu håller jag på att packa inför imorrn! Är nästan klar. Har bara småsaker kvar. Och snart ska jag iväg till svärtinge och träffa några. Hoppas på en bra kväll!

Ja, man gör som alla andra och försöker att bli van. Men jag har tröttnat på att vara likadan.

Vid halv två ungefär så drog jag och sandra till lillsjön. Vi sola, bada och lyssnade på bra musik. Riktigt najs. Senare på kvällen kom viktor,robin, jessica, eddie, emil, jonathan och oskar dit. Vi satt uppe på ett berg och grillade och så. Riktigt bra dag! Nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha med mig till spanien. Har börjat packa lite smått nu ikväll. Imorgon ska jag på stan och köpa det sista sen hem och packa klart resten. Åh så härligt det ska bli!


Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer.

// kofta JC // långklänning Gina Tricot // skor svarta converse //
Två snabba bilder på hur jag ser ut idag. Nu drar jag på 70år kalas! Vi hörs när jag kommer hem ♥

Man kämpar för en plats som passar både här och där och snart har man glömt vem man är..


Bilder från lönö

Det finns så mycket man kan göra och borde och vill, men mitt i allt så ska man räcka till..

Söndagen spenderades med min familj hos ett par vänner till familjen i Löno. Det var riktigt mysigt! Vi bastade, badade och grillade! Finfin söndag tycker jag allt. Nu ska jag sätta mig i soffan o se ett par filmer. Tänker inte göra något alls idag. Det behöver jag känner jag..

Jag ser mig i spegeln med ögon röda av gråt. Jag tänker hur gick det till, hur bar dem sig åt?

Idag träffade jag Cornelia på stan. Vi åt lunch på Wayne's coffe och gick runt i massa affärer. Fick med mej en randig långklänning från Gina Tricot. Det var ett tag sen jag träffade Cornelia så det var kul att träffa henne :) Hon har ju jobb den jävel.. Fuskigt! Nu sitter jag iaf hemma och väntar på att mamma och fredrik ska komma hem. Vi ska ut och äta på restaurang. Mysigt. Efter det ska jag vidare hem till jenny på filmkväll!

 

Cornelia köpte en töjning. Det vill jag med ha! Inte alls så stor. 3-4 mm räcker bra...


När ska vi göra mod av sorgen och börja agera?

 

Väst gammal från hm // klänning vero moda // skor svarta converse // väska indiska

 


you don't deserve it, but sometimes it's just the way things go..

De här grejerna står högst på min önskelista just nu. Det är nu man känner att ett sommarjobb skulle vart bra... fml


One Week

Insåg precis att det är en vecka till jag åker. EN vecka!? Det ska bli så underbart skönt att komma iväg. Man längtar ju inte mindre för att det är grått väder direkt. Jag har redan börjat fundera på vad jag ska ha med mej och vad jag behöver köpa. Åh det ska bli så skönt!

 


RSS 2.0