Rädslan är för stor och stark för att göra något alls.

Tjaa! Sitter och spelar lite på mammas gitarr. Har glömt hur roligt det egentligen är. Hehe. Idag har jag vart i skolan oså. Det gick bra. Efter skolan har jag inte gjort så mycket. Lagat mat, lämnade in min trasiga sko och spelat gitarr. Nice. Har inte direkt mycket att säga. Vi hörs imorrn! Godnatt :)

 


The stoning of soraya m.

Såg precis på soraya m. Fy har aldrig sett en sån hemsk film förut. Finns inte ens ord för hur hemst den var. Det värsta är att det händer ju påriktigt. Se den!

 


Lördag!

Så här ser jag ut idag!

 

Jag har tränat och fixat mej så nu åker vi till mormor och morfar! Hörs senare :)

 


Fredag!

Kom precis hem från jenny. Sara, Paulinn, Jonte och Kaya var där. Vi spelade spel, skrattade och hade kul. Mina vänner är så störda ♥ .. Nu ska jag sova för jag ska upp tidigt till gymmet och springa. God Natt!

Jenny!

Sara!

Det blev mycket skratt!

Paulinn!

Paulinn, Kaya & Jonte


Färga håret rött?

Jag vill färga mitt hår rött. Inte jätterött men en viss röd färg. Svårt att förklara. Tycker ni jag ska färga mitt hår rött? Isåfall vilken nyans? Det är svårt för jag vill inte att det ska bli knallrött..


jag tycker om den här färgen rätt så mycket !

tycker även om den här färgen ! Vad tycker ni ? Kommentera gärna !


Hej det är nic... klick

Tja! sitter och gör glosor. As tråkigt! Får inte in dom i huvudet. Lite irriterande plus att jag är as trött borde egentligen gå och lägga mig men måste lära mig glosorna innan. Idag har vart en bra dag. Började men att jag, cornelia och ida åkte till kungsgård på prova på dag. Det var nice. Nu blev valet svårare igen, ekonomi verkan fan kul. Hehe. Aja vi ska ju inte ha valt för om en månad ca så haha lär väl bestämma mig tills dess antar jag. Efter prova på dagen så åkte jag tillbaks till skolan för att ha slöjd. Sen träffa jag viktor. Bra dag bra dag.. :) nu måste jag fortsätta med glosorna.. pusss


När du träffar rätt vet du det på nåt märkligt sätt..

Har precis tittat klart på en film. Eclipse! Den var jättebra. Vet inte varför men jag kan aldrig sluta gråta till dom filmerna haha dom är ju inte direkt så jättesorliga men men jag är som jag är. Nu tänkte jag nog gå och lägga mig. Känns faktiskt som om jag har feber. Inte bra! Bäst att jag går och lägger mig. Godnatt! pusss


What am I supposed to do when the best part of me was allways you?

Tja! Tänkte visa lite kläder jag har köpt idag. Jag och cornelia var nämligen på stan efter skolan. Nice!





Måndag

Tja ! Hur är det med er? Jag känner mig lite förskyld fortfarande.. Lite ont i halsen har jag allt! Jag har haft en rätt nice dag i skolan. Jag har faktiskt jobbat skitbra om man får berömma sig sjäv. Nu sitter jag och tänker lite på gymnasier och framtiden typ. Jag gör inte så mycket helt enkelt. Tänkte snart sätta igång med att svara på några frågor som vi fick i franskan. Så har jag det gjort. Skönt. Ha det bra ! puss
jävla skit dator, det går såklart inte lägga in bilder när jag väl har tagit några.. min dator suuuger !!!!!!!! :s

Everybody knows

Det var någon som fråga vilken del av norrköping vi tittade på lägenhet. Vi har tittat på 2st än så länge. En vid vasa parken och den andra vet jag inte riktigt vad det heter men ungefär vid badhuset :)

 

Det var också någon som frågade vart jag hade köpt min korsörhängen och det har jag gjort på JC faktiskt :)


this time i will give you more..

tja!.. Uppdateringen suger här tycker ni inte det? ;) Min födelsedag var iaf asbra! Hade jätteroligt både i skolan och hemma. Vi fick gäster oså. Jag fick ett stativ till kameran, självutlösar grej till kameran, pengar, biljetter till salem al fakir, en grej till tv:n, sminkrådgivning på face stockholm och massa små grejer.

Igår hade jag fest hemma hos mig eftersom jag fyllde år. Det var roligt! :)

fler bilder finns på fejjan haha...


Sjuk

Hej! Sitter just nu i soffan och ser på simpsons. Jag har vart hemma idag eftersom jag är sjuk. Men jag mår faktiskt mycket bättre idag än vad jag gjorde igår så jag ska nog gå till skolan imorrn. Och jag fyller ju faktiskt år imorrn så man får väll hoppas att jag är frisk ;) Nä nu ska jag nog ta ett bad så mår jag säkert ännu bättre. Vi hörs imorrn :)

 


Mobilblogg

Godmorgon! Ursäkta för dålig uppdatering igår. Mådde inte riktigt bra så jag orkade inte. Lägenheten var fin iaf. Skulle kunna tänka mig att bo där. Just nu håller jag på att äta frukost. Två mackor,smoothie och juice. När jag har ätit klart så ska jag fixa i ordning mig sen ska mamma och jag ner på stan och fika och kolla lite. Jag var på stan ett litet tag igår. Köpte två par korsörhängen som jag visar senare. Vi hörs sen ! Puss

tränat!

Kom precis hem! Mamma och jag har vart på gymmet och sprungit. Riktigt skönt nu efteråt! Ska hoppa in i duschen för vi ska snart på lögenhetsvisning. Kul. hörs sen!

 


Film

Just nu sitter jag och tittar på film på trean. Den är läskig kommer inte kunna sova inatt. Kul eftersom jag ska upp tidigt och träna imorrn.. Har jätteont i huvudet med så jag hade tänkt att lägga mig rätt tidigt men vi får väl se hur det går. Magvärken gick över efter jag tog en ipren. Fick en till fråga förut förresten! Riktigt roligt :) Skriv gärna namn vem ni är ;) rätts så kul att veta tycker jag!

 

Från:anonym

tack så mycket för svaret!
gör du armhävningar för att bli stark eller mer för och hålla igång? :)

 

Svar: Ibörjan var det mest som en rolig grej. Mamma och jag har typ som en liten tävling ;) men idag köpte vi gymkort så vi ska börja träna. Faktiskt redan imorrnbitti. Så det blir både som en rolig grej och för att hålla igång :)


Fredag

Hej! Kom hem för ett tag sen. Har ätit och så. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. har jätteont i magen iaf :( Kanske ska träffa elli, viktor och eddie senare. Jag vet att jag ska laga mat ikväll iaf. Kul jag gillar verkligen att laga mat och baka! :)

Jag har fått en fråga! Kul att ni frågar saker. Fortsätt med det !:)

 

Från: anonym

hur många armhävningar gjorde du till slut då? :)

 

Svar: Jag går ju enligt ett schema så det är olika varje gång. Man gör tex 6st och så väntar man en minut och gör tex 8st osv. Sista "omgången" ska man göra så många man orkar och då står det att man ska tex göra minst 7. Den här gången gjorde jag 6st-8st-6st-6st  & sista omgången var det minst 7 och jag gjorde 20. Så jag gjorde alltså 46st, men inte på samma gång :) ni kanske tycker det är lite men jag har verkligen inga muskler hehe..


Godnatt!

Precis gjort klart mina armhävningar. Mina armar är som spagetti hehe.. Nu ska jag gå och lägga mig. Imorrn ska jag upp tidigt och ta spårvagnen till skolan, så då blir det ju extra tidigt. Skönt att det är fredag imorrn! Ska njuta av att det är helg även fast jag ska plugga en del. Skit samma slipper ju va i skolan iaf ;) Godnatt!

 

 


Jobbdag..

Hej! Slutade vid tjugo över två. Gick hem till pappa och åt. Och nu sitter jag här framför datorn. Ska alldeles strax börja med so:n. Idag ska jag faktiskt jobba. Det känns som om jag börja komma in i det "normla" igen. Det känns inte längre som lov. Jag är trött, somnar "tidigt" på kvällarna jag kunde ju inte sova förut eftersom jag hade vart uppe till ca tre varje dag. Det har ändrats rätt snabbt ändå. Jag börjde ju lixom skolan i tisdags. Aja skit samma. Ikväll ska jag till mamma. Jag ska nog försöka plugga tills dess. Ikväll ska jag göra armhävningar med. Går efter ett program. man ska klara att göra 100 armhävningar på sex veckor. Vi får väl se hur det går ;) Jag blir glad bara jag klarar 40 hehe..


bild - kusin anton, tagen för länge sen.

ska börja ta mer bilder i skolan. Har inga nya bilder just nu..


fuskbyggarna

Har precis kommit ur duschen. Ska fortsätta se på fuskbyggarna snart. Det finns inget roligt att titta på. Längtar tills alla serier börjar igen ;) Jag gjorde ingen so idag. Dåligt av mig. Jag orkar verkligen inte. Men ! imorrn ska jag börja. Jag ska sluta vara så lat hela tiden. Man måste kämpa in i det sista nu. För det är faktiskt bara en termin kvar på hela grundskolan. Shit haha. Det känns både skönt, stressigt och tråkigt på samma gång. men nu ska jag se på tv. puss o godnatt för jag skriver nog inte mer idag..



usch vad jag saknar sommaren!


Onsdag

Hej. Kom hem från skolan för en timme sen ungefär. Snart ska jag dra till viktor. Nice! Jag ska inte vara där så länge för jag måste börja med mitt so arbete. Skolan var faktisk rätt så rolig idag. De från curt nicolin gymnasiet delade ut priser från vår teknikdag, men såklart vann inte någon i min klass. Haha.. Lyckat! Nej nu ska jag nog dra.. Vi hörs ikväll ♥


First day at school..

Tja! Första dagen i skolan idag då. vad ska jag säga ? Jag vill verkligen inte gå i skolan tror jag hoppar av .. haha . Nejdå nu ska vi inte vara negativa det var väl kul att träffa de flesta iaf. Såklart har vi redan fått en uppgift som ska vara klar snart. Mhm måste få mvg på den för jag tror den avgör typ rätt mycket av mitt betyg sen. nice.. Men jag var ju som sagt med sara efter skolan idag. Det var nice! Vi pratade, åt upp as mycket chips, pratde om min födelsedag och så lockade jag henne hår. Haha jaa vad kan man säga hon såg sååå fin ut :) hehe.. Förlåt sara.. Älskar iaf hennes hår det är så långt. Vill med ha sånt hår. Skit samma roligt inlägg känner jag eller? puss


10 dagar kvar till min födelsedag ..

ae ska nog gå och se på tv och försöka sova snart. Är faktiskt lite trött, men lär väl inte kunna sova iaf. Hoppas det blir kul imorrn men det lär de väl inte bli. Efter skolan ska jag träffa sara som jag inte har sett på två veckor. Saknat henne! men vi hörs imorrn ... puss o god natt


bild - hanna och gasten på julafton

man must dance..

Det blev inte att träffa elli idag. Har bara suttit hemma och typ glott. Kul -.- Ska snart åka till mamma och hämta lite grejor. Har inte så mycket att berätta eftersom jag inte gjort något speciellt. men vi hörs säkert ikväll. pusss


bild - Erik och jag på juldagen

Jeffrey Campbell

Jag gillar Jeffrey Campbells skor. Deras sko LITA är rätt coola och snygga fast ändå fula. Svårt att förklara dem är en blandning av snyggt och fula. Dom är helt enkelt snyygfula. Vad tycker ni om deras sko LITA eller deras skor överhuvudtaget? I LIKE THEM :)


Jeffrey campbell LITA
Tycker även om deras andra modeller. Riktigt snygga!! I LIKE THEM :) Synns det att jag har snöat in på kilklackar? haha ;) 
shoes - Jeffrey campbell

The last day

God morgon! Vakna för ett tag sen. Riktigt jobbigt att gå upp.. Nu ska jag hoppa in i duschen och äta frukost sen kommer elli. Nice. Vad ska ni hitta på idag ? Hoppas ni får en bra sista jullovs-dag!

GAMMAL BILD PÅ MEJ OCH FARMOR & FAFARS HUND !


God natt ♥

Börjar bli trött .. ska nog sova snart! Eller jag ska sova för jag kommer aldrig kunna vakna på tisdag annars. Vad har ni gjort ikväll då? Viktor kom över ett tag. Det var nice. Vi åt cheezballz och titta på tv. Det är inlägget är rätt onödigt egentligen men jag ville bara säga godnatt. Vi hörs imorrn!

Save tonight m. eagle - eye cherry. Skit bra låt kan inte sluta lyssna på den. Lyssna vett'ja!



Söndag!

Hej! har varit hos cornelia tills nu. Vi såg på film. Repomen. Bra men sjuk haha. Men ändå rätt realistiskt. Mhm man tänker efter när man ser en sån film om framtiden. Aja tycker ni borde se den iaf. Nu och ikväll ska jag nog bara vara hemma,laga mat. Tänkte nog gå och lägga mig rätt skapligt. Det är ju faktiskt skola på tisdag -.- Hur ska jag orka med det när jag inte ens vill tänka på det. Bajs ...

Marmaduke



Har precis sett på en film med mina syskon. Marmaduke. Den var rätt så bra. Helt okej sådär.. Nu ska jag nog fortsätta nörda sims tror jag. Kul förresten att ni komenterar. Blir glad av det :) Forsätt med det! Har även fått mer läsare kul !! Nej nu ska jag spela heeh ..


Save Tonight

Hej! Är precis hemkommen från stan. Jag och cornelia åkte ungefär dit vid halv ett. Vi åt på coffehouse by George. Åt såklart en bakad potatis med skagen röra. Fick med mig en tröja och en stickat kofta hem. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Nörda sims kanske? Vi fårse. Vi hörs säkert ikväll. PUSS


Stickat kofta - vero moda 200:-

tröja - monki 250:-

This time i want it all..

Tja! Kom hem från viktor för tag sen. Nu ska jag städai mitt rum, för det har varit hantverkare här och satt in nya fönster. Det blev jättebra! Sen ska jag nog bara ta det lugnt. Se en film kanske. Fixa lite i bloggen. Usch snart börjar skolan igen. Det betyder nationella prov, söka till gymnasiet, läxor & prov.. Inte så super kul direkt förutom söka till gymnasiet kanske. Fast jag vet fortfarande inte vad jag vill gå. Natur på eber eller kunskap eller film & foto på de geer.. Jag har förresten färgat håret mörkare. Lägger kanske in en bild imorgon. Aja måste nog börja fixa lite i rummet. Ha det bäst ♥


bild - tagen innan jul

nice stuff!

nice stuff!


The town

Kom precis hem från bio. Cornelia och jag såg the town! Den är verkligen värd att se, så jag tycker alla ska det. Innan bio:n gick vi på stan eller vi hann bara gå in på h&m innan dom stängde. Innan stan var jag med elli. Hon sov hos mig tills idag. Nice! Nu ska jag nog inte göra så mycket. Pratar i skype med viktor och calle men dom snackar bara om wow -.- kanske också ska börja spela ? Elllerrrr nej !! vi hörs imorrn . puss

 


segt..

Hur var eran nyårsafton ? Min var helt okej. Var med mina kusiner, smällde äpple bomber (?) och dansa :) Nice!

Det var någon som som frågade vad jag fick för betyg.


Bild - vg
so - mvg
fysik - vg
kemi - vg
teknik - vg
biologi - mvg
matte - vg
franska vg
engelska - vg
hk - mvg
slöjd - vg
svenska - vg
musik - vg

tror det var alla ..

RSS 2.0