Life isn't always fair..

sorry för kass uppdatering i helgen. Igår var jag med cornelia. Vi såg på bio oh sen sov jag hos henne. När jag kom hem idag satte jag mig och plugga direkt. Nu har jag precis tittat klart på en film. " Tusen gånger starkare " Den var bra, inte jättebra men okej! Juste cornelia färgade mitt hår igår. Jag valde en röd färg men det blev mörkt? fast med röda toner. Blev nöjd iaf :) Nu ska jag sova puss & godnatt ♥

 

förresten jag har gjort mina gymnasieval, men det berättar jag mer om imorgon ..


I don't mind if you don't mind

Träningen är avklarad så nu ska jag möta upp cornelia på stan! Vi hörs senare ♥


Godnatt ♥

Nu går jag och lägger mig i min säng och tittar på stylisterna sen blir det att sova. Ska upp tidigt och träna imorrn!

 


Andreas wijk

Andreas wijk är inte bara riktigt snygg och klär sig bra utan han kan sjunga riktigt bra med. Vilken kille haha ;)

 

 

 


fredag

bild - från julen 2009/2008 kanske ?

Nu har jag precis kommit hem från farmor och farfar! Åh vad jag tycker om att vara där :) Nu ska jag plocka i ordning och fixa lite sen kommer nog mamma hem och då ska vi ner på stan.

 


Härlig dag!



Jag har haft en riktigt bra dag med långa promenader, bakning & god mat!

Hos farmor & farfar

Just nu sitter jag hos farmor & farfar och är supermätt. Vi har som alltid ätit skitgod mat! Haha vi har nog inte gjort så mycket mer än ätit, pratat och tittat på tv. Trevligt trevligt!


Hittade en gammal bild på Erik och Hanna. Så söta!


onsdag

Godmorgon! Sara sov här inatt med. Hon har bott här i några dagar. Det gillas starkt ! :) Igårdagskvällen var rolig med trevligt folk! Vi dansade och kvällen avslutades med ett mc donalds besök.

Senare idag ska jag till min farmor och farfar, men nu tänkte ja baka morotskaka.





Nu drar jag!



....

jag försöker göra om bloggen. Vi får se hur det går ;) så om det ser konstigt ut är det därför!


UPDATE: jag är fortfarande inte klar och det går verkligen inte bra , men jag hinner inte fixa mer nu för jag måste duscha och fixa mig inför kvällen..


godmorgon..


mhmm.. trött!? Vaknade för ett tag sen. På golvet ? med sara haha.. Hon sov här inatt. Mycket kul!! Vi hade bla lan och picknick i mitt rum. Hihi. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ikväll kommer sara hit igen och då ska vi antagligen iväg.





poker + robot unicorn attack

Tja! har precis kommit hem från viktoria! Där var jenny ( typ i en kvart ;) ) sara, jonathan och matteas. Vi spelade poker. Det börjar bli en tradition. Och det gillar vi! Jag vann såklart hela skiten och jonte förlora  mohaha... Nu sitter sara och jag med varsin dator för vi ska lana robot unicorn attack <3 bara för att vi är bäst..

 

sara ser glad ut.... heh..heh

 


Vi hittar alltid svaren, där i botten av oss själva..

Sitter och väntar på att sara ska komma hit! När hon kommer ska vi till Victoria kanske ? Jag vet inte riktigt än. Jag vet bara att vi kommer ha typ Chill/film/spelkväll hos nån. Haha hoppas det blir kul :) Vad ska ni hitta på ikväll?

Just nu önskar jag bara att det var sommar och jag satt hemma farmor & farfar i deras fina trädgård..






Måndag

Hej! Hur är det med er? Med mej är det bra iaf. Jag är trött bara. Idag ska jag inte göra så mycket. Kanske ska träffa sara ikväll. Vi fårse! Nu ska jag hoppa in i duschen.


Sjukt rolig kväll!










söndag

Godmorgon! :) Vaknade för ett tag sen. Sara ligger och spelar hennes älskade unblock me på min mobil. Haha hon är en neeeerd... Lägger snart in bilder från igår. Orkar bara inte just nu. Idag ska jag nog inte hitta på så mycket. Eller vi får se. Hoppas ni får en bra dag!


träning, lägenhetsvisning & nu ner mot stan!

Har precis kommit hem från lägenhetsvisning och mc besök. Snart ska jag gå ner på stan och träffa sara. Trevligt trevligt! Dagen började bra och hoppas på att kvällen kommer sluta bättre :D

 


Mot friskis och svettis!

Ska åka till mamma snart. Vi ska gymma. Är inte riktigt taggad för det kan jag säga men det går nog ändå ;) Efter träningen ska vi åka och titta på en lägenhet. O sen ska jag antagligen möta upp sara på stan. Nä nu måste jag äta nåt.. Vi hörs efter träningen :)


Godmorgon!



Har precis kommit ur duschen så nu känner jag mig fräsh igen. Dagen består av plugg, städning och kanske senare ikväll träffa någon. Plugg ? tänker ni nu, men ja jag har en del uppgifter som jag måste göra och då är det skönt att få gjort det och sen har jag hela sportlovet framför mig. Ska nog ta nåt och äta och sen sätta igång..


Desperate housewives


Nu ska jag sitta och titta på dhw hela kvällen! Det är så himla bra! Man blir beroende. Det går inte att bara titta på ett avsnitt man måste fortsätta o fortsätta ;)

Känn ingen sorg för mig göteborg!

Hej! Så hilma skönt med sportlov nu. Sitter mest hemma och glor. Tråkigt, men jag ska inte klaga för det är ju ändå lov. Jag var hos tandläkaren förut hade ett pytte litet hål. Irriterande för jag har lagat det två gånger förut och den senaste gången var det inte mitt fel för dom slarvade när dom lagade det första gången. åhh.. Nu måste jag hitta på nåt innan jag tråkar ihjäl. Funderar på att se en film eller nåt..

Ska antagligen gå på HÅKAN i april! :D

Räknar matte

Hej! Sorry för dålig uppdatering, men jag åkte direkt till sara efter skolan. Vi pluggade och åt pepparkakor. O när jag kom hem fortsatte jag med att räkna. Har precis tagit en paus. Ska kolla facebook o lite sånt. Jag är nog beroende av facebook.. :P Har inte så mycket mer att berätta för det är det jag gjort idag. Räknat matte och varit med min kära vän sara. Trevligt trevligt! :) Nej nu borde jag fortsätta vill ju inte faila på matteprovet imorrn.

 

riktigt snyggt!


Nelly.com

Necklace 44 CM Metal SEK 149, Nelly Accessories - NELLY.COM626 Necklace SEK 299, Nelly Accessories - NELLY.COMLisa Necklace SEK 129, Nelly Accessories - NELLY.COM

Snygga halsband från nelly!

 


Det är ett stort liv

God morgon! Jag har precis ätit frukost och ska bara fixa håret och sen ska jag gå ner till kunskap. Vi hörs när jag kommer hem♥

 


I'm walking on sunshine!

Jag har precis räknat ut att jag inte har många lektioner kvar den här veckan. Imorrn ska jag på "prova på dag"på kunskap det betyder att jag bara har två riktiga lektioner imorrn. På torsdag har jag först utvecklingssamtal sen ska jag vara domare på åttornas volleybollturnering efter den blir det två lektioner innan jag ska gå tidigare till tandläkaren. Och på fredag har vi studiedag! Känns riktigt bra och det ska bli härligt med sportlov nästa vecka med. Happy :D

 

pic - en gammal bild på klassen


New earrings

pic - mitt nya örhänge. Min nya favortit!


Tuesday

 

super god cheesecake


Har precis gjort klart engelskan. Ska börja med franskan och matten snart men jag tänkte berätta lite om dagen först. Började tjugo över nio med några filmer om gymnasiet. Riktigt tråkigt. Efter det var det bild, no, lunch och Idrott. Det var en helt okej dag. Hade inte så många lektioner vilket var skönt! Efter skolan tog jag och cornelia spårvagnen till stan för att  hon skulle byta ett halsband och vi tog en fika. Jag köpte ett örhänge som jag kan visa sen. Vid fyra gick jag hem och pluggade och det har jag gjort tills nu ungefär.

Godnatt!

Tror faktiskt att jag ska lägga mig nu. Känner mig helt slut. Hoppas på en bra dag imorrn, även fast jag ska plugga en hel del. Vi hörs imorrn. Sov så gott! pusss

 


Alla ♥ - dag & volleybollturnering

Hej! Har ni haft en bra alla ♥ - dag ? Iskolan var det volleybollturnering. Det var kul bara att det finns svikare som byter lag till andra klasser och personer som är agressiva och får utbrott för minsta lilla. Dessutom förlorade vi alla matcher haha . Men jag gillade vårt lag i iaf. Det var riktigt kul om man bortser från de sakerna ;)

 

Efter skolan gjorde jag inte mycket, men nu på kvällen har jag lagat mat till mamma och fredrik. Jag lagade fläskfilé med klyftpotatis och tzatsiki. Gott! Nu ser jag på tv och ska göra hela kvällen.


Söndag / Lördags kvällen

Kvällen spenderades med cornelia med super god mat ( hennes mamma borde typ bli kock? ) och film. Vi såg på Beck, När lammen tystnar, Love and other drugs och Dhw. När lammen tystnar var bra men ja typ obehaglig. Vaknade vid halv elva satte oss och glodde på Dhw igen. Riktigt bra kväll/dag! :)

 

Nu sitter och och pluggar. Har matte prov på torsdag. Hoppas på det bästa! Vid halv sju ska jag och mamma på spinning. Nice! Imorrn är det ju alla ♥-dag. Vad ska ni hitta på? Har ni någon att fira med ? ;) Själv ska jag vara gullig mot min familj och laga middag. Vi hörs efter jag har tränat!

 

 

 

 


Lost and insecure.You found me, you found me..

Första Np i svenska avklarat! Det kändes bra, men man ska väl inte säga för mycket innan man får veta resultatet. Efter skolan träffade jag viktor ett litet tag. Efter det har jag bara varit hemma. Jag är jättetrött idag med. Får väl gå o lägga mig tidigt helt enkelt..

 

Riktigt snyggt!


Hittade en sida men riktigt snygga smycken. Vill ha allihopa.. Jobbigt! 


Barnvakt





hahah ni är söta ni ♥

Jag har precis läst saga för erik och hanna. Pappa kommer hem om en halvtimme ungefär. Jag tycker faktiskt det är kul att vara barnvakt. Erik, Hanna och jag har spelat wii, super mario galaxy och såklart är jag bäst på det haha.. ;)


Måndag

Matteläxan är gjord och nu har jag hela kvällen framför mig att bara va. Skönt! Skolan var helt okej. Min klass är alltid lite crazyy! Det är så himla tråkigt att det är sista terminen med dom. Känns rätt konstigt när man tänker efter egentligen..

Idag har jag varit trött hela dagen, har även ont i huvudet :( Hoppas att det går över tills imorrn. Hatar att vakna med huvudvärk. Har inte direkt mycket att säga om dagen. Kan bara meddela er om att jag har NP i svenska imorrn. Känner mig lite nervös, men hoppas på det bästa såklart ;) Har även Np på torsdag. Svenska igen. Kul..

tänkte ladda upp bilder men blogg.se vill inte sammarbeta med mej..


Solsidan




Det här hade jag på mig idag. Köpte tröjan och byxorna igår på cubus. Skorna fick jag i julklapp och dom är ifrån vagabond.

Sitter och tittar på solsidan. Det är riktigt roligt! Just nu är det reklam så jag tänkte skriva lite vad jag har gjort idag oså. Först kom ju farmor och farfar hit och hälsade på ett tag. När dom hade gått så satte jag igång och rensa min garderob. Det är ungefär vad jag har gjort idag. Fixat på mitt rum osådär. Känns skönt nu efteråt. Slipper ha massor med kläder ivägen som jag inte använder. Nice! jag hann även med och luncha med Jessica, Erik, Hanna och Marita på kupolen. Jag tog en kyckling och fetaost macka. Den är så himla god :)

Yesterday

Igår åkte jag och cornelia till eber på "prova på dag" . Jag gillar verkligen den skolan. Alla verkade trivas och man har nog väldigt roligt där. Det lutar nog mest åt att börja där nu. Efter det gick vi ner på stan och åt, skrattade åt konstigt folk, fick se en och annan stjärtspringa och så shoppade vi loss. haha nejdå .. Köpte en del grejer men slösade inte så mycket pengar för jag använde mina presentkort. Det är bra att ha fyllt år ibland alltså! Det var riktigt kul iaf :D

På kvällen så gick jag till viktor och där var min brooo råben. Vi gameade? haha ... Jag fattar inte varför viktor och robin träffas ens. Den ena sitter vid datorn och spelar wow medan den andra sitter vid xboxet och spelar fifa eller cod. Haha vilket liv? Det var kul iaf :) Dom är alltid lika speedade! Kom hem vi ett ungefär och satte på en film och somnade på 5 min.


linne: monki

byxor: monki

köpte en del andra saker med som jag har på mig idag. Tänkte visa det lite senare!

God morgon!

Vaknade nyss. Känner mig rätt utvilad. Skönt! Nu ska jag äta lite frukost och fixa i mitt rum sen kommer farmor och farfar hit. Trevligt! Jag tänkte berätta lite senare vad jag gjorde igår. Hörs sen pusss..


France

Tänk att vandra runt på paris gator en varm sommardag. Det skulle inte sitta helt fel..
paris

Onsdag

Hej! Så himla skönt vi, vi fick sluta 1 idag för att våran syslöjdslärare var sjuk. Riktigt skönt. När jag kom hem åt jag och satte mig och plugga faktiskt. Plus till mej där ;) Gjorde matteläxan och pluggade på franskaglosorna. Snart ska sätta igång med no:n. Känns bra att jag får saker gjort. Hihi.

Känner mig glad! Vet inte riktigt, men det är nog för att det känns som om våren är påväg. Det är så himla skönt när solen skiner när man ska till skolan på morgonen. Allt känns mycket roligare och bättre när solen är framme. Hoppas den stannar bara. Nä nu måste jag nog sätta igång med no:n!


bild: Jag & Cornelia för ungefär ett år sen. Tiden går fort, det känns verkligen inte som om det var ett år sen..

Så dansar vi till dansmusik igeeen...

Tja! Hur är det med er? Med mej är allt bra. Det känns bra för jag har faktiskt pluggat idag. Vi har kemi prov på fredag och det måste gå typ asbra heh. Hoppas det iaf. Nu sitter jag gör mest ingenting. Har inte så mycket att skriva för det händer inte så mycket i mitt liv nu haha .. jag är i skolan, pluggar, träffar kompisar sometimes och sitter hemma och glor ;) kuuul ! Hoppas på en bra helg iaf. Puss!

 

bilden är ifrån min konfirmation!


RSS 2.0