we're gonna save the world tonight

Hej! Håller på att packa inför klassresan. Nu är det bara roliga saker som väntar. Är klar med allt i skolan, imorrn åker vi på klassresa och om 16 dagar är det avslutning. Hur underbart?




måndag

Sitter just nu i min säng o glor. Har sovit hela eftermiddagen så jag lär ju inte kunna sova något inatt. Tagga dygna då. Lika bra att inse att jag kommer vara död imorgon. Jag funderar på om jag ska sätta på en film eller nåt. Kanske se ett par avsnitt av glee eller dhw. Eller varför inte börja titta på första säsongen av O.C. Svårt beslut det där asså.. hehe men ni får väl sova så gott då!

 


Slagsmålsklubben ♥

Shit vilken kväll! Först sög det men i slutet var det så jäkla kul. Det bästa jag vart med om haha... Slagsmålsklubben in my ♥  säger jag bara. Alla var helt galna. Jag och paulinn dansa som aldrig förr, har nog aldrig dansat så mycket förut. hah. Är rätt äcklig nu känner jag. Har rätt ont i kroppen oxå! Ska nog lägga mig nu hörs imorrn pusss

 


Godmorgon

Har lite tid över nu på morgonen så jag tänkte lägga in ett litet inlägg innan jag drar mig till skolan. Idag är det inte en sån jobbig skoldag. Har matte, eng, franska och slöjd. Jag överlever nog tror jag ;) Efter skolan ska jag plugga. Har so prov imorrn, men det ska nog gå bra! Nu borde jag gå men vi hörs senare. puss

eftersom inte min webbcamera funkar så lägger jag in en låt istället!

Lördag

Godmorgon! Allt bra mer er? Jag känner mig väldigt trött idag. Annars mår jag super! Idag ska jag hem till min farmor och farfar. Men först ska jag gå ner på stan o leta avslutningsklänning!


fredagskvällen

Kom hem för ett tag sen. Vi har chillat, spelat fotboll o skrattat. Tycker allt det blev en riktigt riktigt rolig kväll! Nu ska ja nog sova tänkte jag. Godnatt :)

lägger in fler bilder imorrn


Fredag

Skönt med helg! Kom precis hem från läkaren. Det gick bra. Tog blodprov och sånt. Nu är det bara att vänta på resultatet. Nu ska jag fixa iordning mej och möta upp sara o sen bär det av för att träffa fina vänner! Härligt :))

 


Du är som jag och det är inte bra..

Ännu en pluggdag. Härligt.. Hela den här veckan och nästa kommer bara att bestå av plugg. Sen är allt över. Alla betyg sätts på onsdag nästnästa vecka och sen jag slipper allt. Så skönt!! Det är inte långt kvar nu. Allt går så himla snabbt. Det är exakt fyra veckor kvar till jag slutar nian och sen är det sommarlov. Sorligt men såå underbart!

 


"Jorden går under lördag 21 maj"



Ni har väl hört att jorden ska gå under på lördag? Haha. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro.. Egentligen känns ju allt så himla fjantigt. Varför skulle jorden gå under bara för att noahs ark byggdes för 7000 år sedan? Och gubben som säger allt det där har haft fel förut. Förra gången sa han att världen skulle gå under 1994. Men eftersom jag är som jag är kan jag inte rå för att bli lite rädd iaf :P Jorden kommer ju antagligen inte gå under men visst blir man lite osäker ..eller? Vad tror ni?


Friluftsdag




Hade som sagt friluftsdag idag. Det var faktiskt kul. Även fast det kanske inte gick sådär super bra på orienteringen. Det kändes asbra först men sen när man hörde hur det gick för alla andra så ändrade man sig lite hehe ;) men jag tyckte det  var kul ändå! Efter orienteringen så åkte vi o simma. Slutade vid halv ett ungefär. Najs! Fick förresten en fråga igår..

    
Anonym om vi har gått en lång väg nu, utan att ens komma någonstans..:

Var kommer trean ifrån? :D

    
Svar: Klänningen kommer ifrån nelly.com. Det gör att klänningar i det inlägget. Det finns väldigt många snygga klänningar där, så om ni letar efter avslutningsklänningar tycker jag ni ska gå in där! :)



Studiedag

Skönt med studiedag, och eftersom det faktiskt heter studiedag så har jag faktiskt pluggat.Tråkigt men sant. Det har gått riktigt bra. Jag och cornelia blev både klar med biologin och tekniken. Gjorde precis klart fysiken. Så nu ska jag läsa ut min eng bok. Har bara ett kapitel kvar sen är jag klar. Juste ska bara skriva en recension också -.- Aja skönt att få saker gjorda. Om ett tag ska jag och jessica sticka iväg och springa med. Det känns bra! :D


vi har gått en lång väg nu, utan att ens komma någonstans..

Funderar på någon av de här till avslutningen/avslutningsmiddagen. Vilken tycker ni?

1

2

3

4

Musikvideon

Idag har vi filmat musikvideon. Det gick asbra så vi är snart klara! Efter filmningen träffade jag Eleonor och Johan. De va najs. Nu ska jag nog läsa ett tag. Vi hörs imorrn! puss

Har ni förresten läst denna blogg: nkpgskvaller.webblogg.se? Sjukt roligt att läsa haha ..


Eneby bk

Va nyss och titta på när Enebys damer spelade. Åh vad jag saknar fotbollen :( .. Det är verkligen synd att vårt lag splittrades. Funderar på att börja spela igen. men VART? haha..


Dana cup 2010


Godmorgon!

Det verkar som att det blir en fin dag, fast det är nog rätt blåsigt, Ligger just nu i sängen o funderar på om jag ska gå upp. Borde göra det snart. Idag måste jag få undan en del plugg. Tråkigt men sant. Nu ska jag ta något att äta.
Bästa Håkan!

Scandia teatern

Kom hem för en halvtimme sedan. Jag har haft en riktigt bra kväll på scandia teatern. Jag o Paulinn åkte dit vid nio kanske. Agnes & Sara sjöng o spelade. De var riktigt duktiga! Tove styrke var där. Haha kanske inte riktigt min favorit men man rycktes med iaf. Har även upptäckt ett nytt band. Babian. Haha .. De var faktiskt bra! Så det blev mycket dans o så. Nu ska jag nog titta på några dhw avsnitt och sen sova. Godnatt ♥







Det är en lång väg ner och du skulle aldrig ramla ner..

 

Hej! Mår rätt bra just nu, om man bortser från att jag har ont i magen. Men det löser sig nog. Ska till läkarn om en vecka. Jag har typ magkatarr eller nåt skit. Kulkul.. Just nu sitter jag hemma. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Funderar på om jag ska gå o köpa en glass kanske. Ikväll sjunger Agnes på scandia teatern så dit ska jag. Det blir nog bra för hon är så himla duktig! :)

bilder från veckan.

 


Jag vet att allt är falskt och bedrägeri med det skiter jag i!

Riktigt skön dag måste jag säga. Satt nästan ute hela dagen, förutom när vi hade np då. Det gick inte som jag ville direkt. Jag känner att jag inte orkar bry mig just nu.. Ikväll är det föräldramöte så jag ska tillbaka till skolan igen. Vi ska sälja våfflor. Nu ska ja sätta igång med plugget!


9b♥

Sommarvärme!

Den här dagen har varit rikigt bra. Efter skolan så drog jag och sara hem till mig, la oss på min balkong/terass. Vi pluggade lite, solade och lyssnade på bra musik. Riktigt härlig dag. Nu måste jag tyvärr sätta mig o plugga matte. Har np imorrn. Kulkul!



spelar det längre någon roll? jag orkar inte slåss..

Funderar på hur jag vill ha mitt hår. Klippa det kort, lugg, spara det.. Ja det finns hur mycket som helst. Förra sommaren klippte jag mig kort och jag trivdes väldigt bra med det, men jag vet inte om jag vågar. Och dessutom har jag alltid velat haft jättelångt hår. Det är svårt. Jag vet iaf att jag vill fortsätta ha mitt hår rött! Måste nart färga om det igen, börjar få en ful utväxt. Någon ska har ett förslag på jag ska göra med mitt hår? :)

Jag skulle ju inte direkt tacka nej till den där håret:

pic: 365 days


Det är så jag säger det!

Kunde inte uppdatera igår. Det var något fel på hela blogg.se. Nu hoppas jag att det funkar iaf! Skolan va som vanligt. Vi fick reda på att det bara är 17 skoldagar kvar. 17!!! sjukt.. Dagen var helt okej iaf. Det är ju riktigt härligt väder så vi satt ute en hel del. Direkt efter skolan satte jag mig o plugga. Skönt att ha det gjort. Ska bara läsa min bok ikväll. Nu ska jag städa mitt rum lite.

update: såg precis att mitt inlägg från igår är uppe på bloggen. Så allt verkar funka nu, förutom min header då..


Söndag

Igår blev det myskväll hos Paulinn. Vi såg på film, drack te och åt gott. Riktigt mysigt. Måste tillägga att jag somnade under filmen ..hehe. Idag har jag gått en runda på stan med mamma. Fick med mej ett par marinblå converse. hem. Tacktack! Nu har jag precis gjort klart franska och snart ska vi sticka iväg och springa. Det känns bra!!




header?

Är det någon mer än jag som inte kan se min header ? Det är helt vitt för mig. ska försöka fixa det men jag vet inte vad som är fel.. Kommentera gärna om ni inte ser den :)


Lördag

Hej! Just nu sitter jag hos pappa. Har haft två jättebra dar. Igår, efter teatern (som var väldigt rolig men konsig haha) åt jag o cornelia skagenbaguette. Lika god som vanligt! Efter det mötte vi upp Ida och Louise. Vi gick runt på stan lite. Jag köppte ett nagellack. Men inte det från depend. Visar sen. Det var mycket roligt på stan iaf. Cornelia och jag åkte hem till henne. Hon sminkade mig, vilket hon är riktigt grym på!! Vi gick ut o fota lite. Hon är väldigt duktig på det med. Visar kort sen när hon har skickat. Resten av kvällen kolla vi film o åt. Mys. Idag har vi gjort ungefär samma saker. Kulkul :) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. vi fårse. Vi hörs sen iaf :)


smink o foto: cornelia

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel, Lev med det!

Ligger i min säng. Jag känner att jag kommer somna snart så det är nog bäst att jag lägger mig. Det blir nog en bra dag imorrn. Börjar tio med att se på teater och slutar direkt efter det. Ska äta på stan med cornelia o ida efter. Det blir nog nice. Vi hörs imorrn. Godnatt♥


ORANGE

Tittade precis runt på lite bloggar. Gick in på eliins.se och hittade ett snyggt nagellack från depend. Det ska genast införskaffas!


Little lion man

snyggt snyggt från angelicka blick.. det va någon som kommentera att jag borde lägga in fler bilder på mig själv. Det kanske jag kan fixa. Jag behöver bli bättre på att ta kort överhuvudtaget. Imorrn lovar jag att fota mycket!

 

Np gick bra tror ja. Det hoppas jag iaf. Efter skolan åkte jag hem till mamma, har ätit och nu sitter jag här. Snart ska jag ta ett bad och läsa klart min engskabok tänkte jag. Är helt ensam till sent ikväll så jag ska försöka få undan en del plugg. Det är skönt när det är tyst så man inte blir störd!


Klänningar från nelly


Har tittat lite på nelly efter avslutningsklänning. Hittade många fina, men jag vet inte.. kanske inte någon jag föll för direkt. Får leta lite till! Har ni hittat eran avslutningsklänning än ? :)

Old friend why are you so shy? It ain't like you to hold back or hide from the light.

Hej! Kom hem från skolan för en timme sen kanske. Helt okej dag. Hade matte,eng, franska o slöjd. Nu måste jag plugga matte. Har np imorrn. Hoppas på det bästa. Usch jag känner mig depp. Det kan ju bero på väret. Vad kom det ifrån egentligen? Förra veckan var det väl sol? o nu snöar det. Jag fattar inte riktigt.. Aja plugget väntar. Vi hörs :)

    
Anonym om nytt!:

Vad kostade de svarta shortsen från monki? :)

 - Shortsen kostade 250kr! Har jag för mig iaf. De finns även i vita o de är med riktigt snygga :) Det är kul med frågor, så fråga på ;)



sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

Tja! Kom precis hem till pappa från mamma. Har suttit där o pluggat matte. Skönt när det är tyst. Nu ska jag nog bara sitta här framför datorn o kolla lite bloggar. Jag är hungrig så jag borde egentligen äta men jag är för lat. Har egentligen inte mycket att säga om dagen eftersom jag har pluggat. Tänkte skriva att jag längtar till helgen men nejnej måste plugga då med. Livet är härligt ibland :)))

Måndag - plugga matte, läsa engbok
tisdag - plugga matte, läsa engbok, göra biologi eller teknik uppgift & planera min o cornelias gympalektion.
onsdag - skippa sovmorgonen o gå på lyftet -.- plugga matte o läsa engbok + skriva klart recention.
torsdag - Np i matte, läsa sv bok, göra franska läxa.
fredag - va hemma o ta vara på en pluggfri dag..
lördag- läsa sv bok o fysik uppgift? 
söndag- so kompletering & filma musikvideon

ser ut som att det kommer bli en härlig vecka...

Valborg

Har ju inte berättat om igår än. Så jag tänkte göra det. Jag skulle ju egentligen grillat oså men det blev inget. Kvällen blev mycket bra iaf. Det började med att vi skulle överraska Sara på pizza hut. Eftersom hon fyller år. Hon hade ingen aning så det blev väldigt lyckat. Efter det så drog vi o mötte upp några fler o sen tog vi spårvagnen till folketspark. Åkte lite karuseller gick runt o kolla lite. Efter det tog vi spårvagnen till folkparken o kollade på brasan. Vi kanske va där i en kvart haha o sen åkte vi till paulinn, men på vägen dit så stannade vi på sibylla! ett måste ;) Sen va vi hos paulinn resten av kvällen. Det va mycket mycket kul o trevligt! Hoppas ni med hade en bra valborg :)


haha jennys min :')



GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!



Idag är det saras födelsedag! Massa grattis till dej o jag hoppas du har haft en bra dag. LOVE YOU !!!

RSS 2.0