Gult kort ..

Yesss haha vi vann mot åby med 6-0. härligt ! Jag fick dessutom ett gult kort. Haha !? tänkte bara säga det. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska vi till krokek och fira mina kusiner :)



Dana cup 2010 med eneby f-96, 97 och usa.

This is a start of something good. Don't you agree?

Slutade tio i tre ungefär. När jag kom hem så var min farmor och farfar här och dom hade precis tapetserat klart. Det blev skitbra! Dom är så himla snälla och gulliga. Om ungefär en timme är det dax för träning. Orkar inte hehe jag är helt slut. Gäspar hela tiden men jag måste skärpa mej för det går ju inte att slöa på träningen inte ;) ..



tisdag

Det var en ganska nice dag i skolan idag med. Det var som sagt lagdag. Inte mycket till lagdag tycker jag.. Efter skolan fika jag och cornelia. Det blev en skagenbaguette och en cola och till efterätt en stooor chokladboll. mums! Jag tyckte verkligen om baguetten. Riktigt god och värd pengarna ! ;) Efter fikan tog vi en runda i på stan. En mycket nice dag! Men imorrn då börjar det på riktigt. Vi går enligt schemat och jag börjar med den efterlängtade franskan -.- wihuuu..

First day at school

Hejj! Första dan i skolan idag då. Har redan tröttnat. haha. Fast det var ändå en rätt skön dag. Vi började nio och sluta 12 och vi hade bara information hela dagen. Imorrn ska vi ha någon lagdag och då börjar vi nio och slutar 13. Niice.. Nu ska jag på träning. Har inte så mycket mer att berätta. Hörs antagligen efter träningen :)


 Dana cup 2010


black'n white

Nu har jag nog fotat klart för idag. Det gick väl sådär..





The last day

Idag är det den allra allra sista dagen på sommarlovet. Usch! Jag har ingen lust att börja igen. Jag vill ha sommar sommar sommar. Men det finns inte något man kan göra åt saken. Det är bara att tänka som min pappa brukar säga till mig " Det är bara att bita i och köra " . Det finns en poäng i det..

Idag på den allra allra sista dagen på lovet tänkte jag fota lite. Just nu sitter jag och läser en utav mina fotoböcker. Vi får se om jag lägger upp lite bilder sen..


Nikon D3000


I'm feeling good

I'm home.. Det har vart en suuuper kväll :D Jag ska nog snart sova. Känner mig lite trött. God natt :*






hahaha weird..


Du gamla,fria nord

AAAHHHHH! Det är jobbigt med småglin som springer runt och skriker. Jag blir gaaalen ... Erik och Hanna har hundra små kompisar här. Jag tror jag drar.. joo jag drar till jenny. Där ska sjuklingen sara, agnes, paulinn och vickan va. Myyys. Fast jag ska dock vara där klockan sju. Mhmm måste hitta på något annat tills dess. Hejdå!



han har så rätt

Tisdag

Hej på er! Usch vilket skit väder det är ute. Idag har jag bara varit handlat med jessica, vi har bla hämtat mina nya tapeter, annars har jag bara suttit framför datorn. Nu har jag nästan inte gjort nått på två dagar så imorrn måste göra nått. Jag kan ju inte sitta inne hela dagarna. Fast igår tränade jag på kvällen då rörde jag iaf på mej ;) kul för er att veta.. Aja vi hörs när jag har nåt kul att berätta ist. Förresten kommer jag nog lägga upp lite bilder på vad jag har gjort i sommar. Jag gör det istället för att berätta tänkte jag :)


Hannipanni och jag just nu..







älskade lillasyster ♥


Jag är kär i den här låten.

Det är kent cover och den är så hiiimla bra ! :')


Match idag !

Just nu sitter jag och taggar inför matchen idag. Vi ska vinna idag tjejer !

Dana cup 2010.

glass och en kompis med pommes i näsan

Hellu! Det  var ett bra tag sen! Men nu är jag iaf hemma. Dagen har spenderats med min käre vän cornelia. Vi var och åt pomme och glass. Det har vart en riktigt härlig dag :) Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med. Rensning !! Det är mycket grejjer som behövs slängas .. Vi hörs antagligen imorrn. pusspuss

två flugor ?




RSS 2.0