blogg.se suger

aaaah blogg.se suger ! det går knappt skriva ett inlägg och det går inte att lägga in bilder. det har varit sähär i en vecka snart :@ skriver när det fungerar igen...

Prao

Hejsan det var ett tag sen! Jag har varken hunnit eller orkat blogga. Om jag ska vara ärlig så har jag inte haft någon lust alls.. Sen jag kom hem från thailand har det mest varit skola och plugg. Nu praoar jag på blomserhuset med cornelia. Det är faktiskt kul men jobbigt!  Vi får mest packa upp, vattna och prismärka blommor.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och tar det lungt. Är väldigt trött faktiskt. Ska gå och lägga mig tidigt idag. Det är jobbigt att jobba haha! Tänkte lägga in bilder från thailand men det verkar inte gå. irriterande!

tillbaka !

hejhej :) nu är jag hemma igen. Eller jag kom hem sent i tisdagskväll. Det har varit väldigtväldigt bra! Thailand är så himla fint! Det har verkligen varit två härliga veckor. Saknar't redan :( Fast det känns ändå rätt bra att komma hem. Jag har faktiskt längtat hem emellanåt. Så det känns ändå bra att vara hemma i sverige igen. Även fast det är snöigt och kallt. Fast det börjar ju gå åt vår nu, det är sol nästan varje dag och det börjar kännas varmare. Härligt (Y) Jag kan lägga in bilder sen eller någon annan dag. Har inte lagt in dom på datorn än.

Idag har jag bakat kladdkakemuffins med hanna. Har inte smakat dom än men dom såg goda ut! Jag har tittat på film och varit barvakt också. Dagen har väll vart okej. Ikväll ska jag mysa med chips framför melodifestivalen, med min familj. ♥

RSS 2.0