Om inlägget under!!!

Hahaha fick en rolig kommentar förut. Jag har visst skrivit i inlägget under att " jag ska göra så mycket roligt i nu i maj" Det är ju faktiskt april imorrn. Haha jag är smart ibland alltså. Jag menar ju att jag ska göra så mycket roligt nu i april ;) ... hehe

Torsdag

hej på er! Tråkigt väder det är idag, tycker ni inte det? Grått o trist. Kom hem från skolan för ca en timme sen. Mamma kommer snart och hämtar mig. Har inte så mycket att skriva om dagen. Tänkte bara informera er om att jag ska göra massa roligt nu i maj.


- 2 maj: ( på lördag ) Ska jag gå på royal med mycket roligt folk. Hoppas på en rolig kväll!

-9 maj ska jag o cornelia vara hundvakt åt min farmor och farfars hund. Vi ska bo helt själva i ett stort hus. Scary haha nej: men det kommer bli skitkul!

- 15 maj ( inte riktigt säker ) Ska jag o titta på min kära vän anges när hon sjunger i "norrköping melodifestival för 9:or" Daniel Adams Ray är även gästartist. KUUL !!!

-16 maj: ska jag gå på älskade HÅKAN HELLSTRÖMS konsert. Det ska också bli skitkul.


This is a start of something good, don't you agree ?

Tja! Då var det onsdag igen. Veckorna går ju så himla fort nu. Både bra o dåligt. Fortare helg o sommarlov men mindre tid med klassen. Och det suger lite .. Eller ja man kommer ju sakna de flesta iaf. Nu sitter jag hos pappa. Tänkte baka något kul sedan packa ihop mina grejor och åka till mamma. Imorrn är det sista skoladagen för mig den här veckan. Är ledig på fredag. Längtar dock inte dit.. Aja nu ska jag sätta igång med bakandet. Vi hörs senare :)


pic:weheartit


NEW IN




pics: gina tricot, glitter & indiska


Musikvideo!

Jag känner mig helt död. Jag vet inte varför men jag är jättetrött :( Skolan var helt okej. Efter skolan spelade vi in våran musikvideo. Vi har dock inte kommit så jättelångt. Men det är roligt iaf! Nu ska jag fixa mitt rum, ta en dusch och träna på glosor. Och ikväll är det dhw!


En snygg bild på mig o cornelia ifrån förra gången vi spelade in!


Peace & Love 2011



Blev sugen på att gå på peace & love när jag såg vilka som skulle vara med ;)


Våfflor!

Farmor och farfar kom över och vi har ätit våfflor. Nice! Ikväll blir det pizzabak och mys med familjen :)




born this way

Äntligen fredag ! Så himla skönt. So provet är avklarat och nu har jag nästan hela helgen utan plugg. Nice! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Vi får se. Jag vet iaf vad jag ska göra nu!! Lyssna på ULRIK ♥


Tandläkaren!

Kom hem från tandläkaren för en timme sen och bedövningen sitter fortfarande kvar. Haha det ser jätteroligt ut när jag pratar och dessutom är det rätt svårt att prata när man har halva munnen bedövad. Aja nu ska jag börja plugga so. Vi har ett stooort prov imorrn om 2:a världskriget. Så det är bara att sätta igång ;)


Snyggt från Indiska

Snyggt från Indiska!
När jag får mina pengar ska jag nog dra ner till Indiska. De har riktigt fina smycken där :)

DHW ♥

Om man får berömma sig själv måste jag faktiskt säga att jag har varit riktigt duktig idag. Jag har städat hela mitt rum och pluggat massa so. En guldstjärna till mig ? ;) Nu gör jag mig faktiskt förtjänt av att titta på tv. Dhw börjar ju snart. Det är så himla bra! Hörs kanske senare om jag orkar ..


Ingen snö!!


bild: håkan hellström

Åh vilken härligt väder det är ute ! Man blir så glad :) Idag har det varit en rolig dag både i skolan och efter. Cornelia och jag tog spårvagnen ner till stan efter gympan. Vi fikade och sen hämtade jag mina nya linser. Nu sitter jag här hemma och har precis städat klart. Tänkte nog börja plugga so så jag har det gjort. Ikväll är det även dhw riktigt nice ! Ha de bra ♥

måndag


bild: snygga victoria törnegren

Sitter under täcker och glor på ullared. Mysigt! Tänkte snart gå och lägga mig, mår inte så jättebra. Håller nog på att bli sjuk. Jag vägrar att bli det nu.. Vi har sjukt mycket plugg den här veckan :( jag orkar inte. Önskar att det kunde vara sommarlov så man slipper all stress..

inspiration



bilder :
http://majatanna.blogg.se/

I keep thinking times will never change..

i'm baack ! tror jag iaf .. Jag mår rätt bra just nu! Känner mig as glad. Visst har det varit härligt väder idag? Riktigt riktigt skönt. Skolan var ungefär som vanligt. Efter skolan så pluggade jag no med sara. Vi har NP i kemi imorrn. Borde nog fortsätta fortsätta med det nu. byee

 

Ikväll är det dhw! Har längtat hihi ;)

 

pics: från i lördags. Sara, jenny, victoria och jag var hos agnes och tittade på melodifestivalen :)

 


Spexfoto


Du faller handlöst framför mig på din väg mot okända land..




som ni märker uppdaterar jag inte så ofta . Det beror på att mina dagar består av plugg och saker som bara rör min familj, så Jag har inte direkt nåt roligt att skriva om. Men vi hörs när vi hörs ♥

RSS 2.0